Header Ads

Η Julianne Moore στο ρόλο της μαμάς της Chloe Moretz στο remake του Carrie;

Η Sissy Spacek έπαιξε την Carrie στην αρχική ταινία και η Chloe Moretz θα ενσαρκώσει το χαρακτήρα στη νέα κινηματογραφική εκδοχή από τον Kimberly Peirce, όπως ξέρουμε ήδη.

Ωστόσο, μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της αρχικής ταινίας του Brian De Palma, βασισμένης στο μυθιστόρημα του Stephen King, ήταν η φοβερή Piper Laurie στο ρόλο της σεξοφοβικής, φονταμενταλιστικής μητέρας της τηλεκινητικής Carrie.

Έχουν ακουστεί μερικά πιθανά ονόματα που εξετάζονται για το ρόλο της αγέρωχης μαμάς της Carrie, αλλά αν το Bloody-Disgusting έχει καλή πληροφόρηση, πιθανότατα θα δούμε τη Julianne Moore ως Margaret White να παρακαλάει την κόρη της να απορρίψει τη σεξουαλικότητα και τις ψυχικές της δυνάμεις.

Η Moore δεν είναι ξένη προς το horror, αφού έχει παίξει σε ταινίες ...


...όπως το Hannibal, το περίεργο σκηνή-με-σκηνή remake του Psycho το 1998 αλλά και το πιο πρόσφατο Shelter, που δεν ήταν καθόλου κακό τελικά.

Μια λεπτομέρεια που βρήκα ψάχνοντας, είναι ότι το 1995 πρωταγωνίστησε σε μια ταινία που λεγόταν Safe και ο χαρακτήρας της λεγόταν Carol White.

Καμία σχέση το όνομα, αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν ένας παρόμοιος συναισθηματικά χαρακτήρας και δεν ήταν και τόσο διαφορετικός από τους φόβους και την αλλοτρίωση του χαρακτήρα της Margaret White στο Carrie.

Αν το έχει δει κανείς, ίσως μπορεί να βοηθήσει.

Anyway, το remake του Carrie αναμένεται στις 15 Μαρτίου του 2013.