Header Ads

Death Do Us Part trailer: Slasher με ισπανικές καταβολές

Έξι φίλοι πηγαίνουν σε ένα απομακρυσμένο εξοχικό στο δάσος για να γιορτάσουν το bachelor πάρτι του Jack και της Jill.

Στη μέση του πουθενά, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται τρομακτικά όταν τα μέλη της ομάδας αρχίζουν να σκοτώνονται το ένα μετά το άλλο.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια γιορτή γρήγορα μετατρέπεται σε έναν αιματηρό εφιάλτη.

Οι σχέσεις είναι τεταμένες και οι αλληλοκατηγορίες εμφανίζονται, σε αυτό το ψυχολογικό θρίλερ με πολλές ανατροπές των γεγονότων.


Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Nicholas Humphries, το Death Do Us Part, είναι ένα slasher με κοινότυπη σύνοψη και ένα καινούργιο trailer, και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη του 2012.

Οι δύσκολοι αναγνώστες του Horrorant ίσως γκρινιάξουν διαβάζοντας τη σύνοψη αναγνωρίζοντας σε αυτήν ‘άλλο ένα slasher χωρίς φαντασία’ – και δεν τους κατηγορώ.

Ωστόσο, ποιος αντιλήφθηκε ότι το Death Do Us Part αποτελεί έναν άτυπο φόρο τιμής σε μερικές πρόσφατες ταινίες ισπανικού ύφους – αν και όσο το δυνατόν πιο συγκεκαλυμμένες;

Δεν είναι μόνο ότι η πρωταγωνίστρια του Death Do Us Part μας φέρνει στο μυαλό την Leticia Dolera από το γάμο του REC 3: Genesis, αλλά επιπλέον, ο φερόμενος ως δολοφόνος του φιλμ είναι πανομοιότυπος με το παιδί του Ορφανοτροφείου!

Σε κάθε περίπτωση , ο σκηνοθέτης υπόσχεται μια αναπάντεχη ανατροπή των γεγονότων, και ένα slasher με αυτοπεποίθηση.

Σας αφήνω με το trailer της ταινίας. 

Εντυπώσεις;


 
Death Do Us Part trailer από Horrorant