Header Ads

Επίσημη σύνοψη του Pacific Rim του Guillermo del Toro


Το Market Saw έβγαλε την επίσημη σύνοψη του τεράστιου Pacific Rim του Guillermo del Toro, που θα βγει στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου 2013 από την Warner Bros. και τη Legendary.

Επίσης, η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι έχει πληροφορίες για ένα preview που ετοιμάζεται στο Comic-Con 2012.

Από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Guillermo del Toro έρχεται μια επική περιπέτεια δράσης επιστημονικής φαντασίας.

Όταν οι λεγεώνες από τερατώδη πλάσματα, γνωστά ως Kaiju, αρχίσαν να αναδύονται από τη θάλασσα, άρχισε ένας πόλεμος που θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και θα καταναλώσει τους πόρους της ανθρωπότητας για πάρα πολλά χρόνια, μέχρι το τέλος.

Για την καταπολέμηση των γιγαντιαίων Kaiju επινοήθηκε ένας ειδικός τύπος όπλου: ...


...μαζικά ρομπότ, που ονομάζονται Jaegers, τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δύο χειριστές των οποίων τα μυαλά έχουν ενωθεί με μια νευρική γέφυρα.

Αλλά ακόμη και τα Jaegers αποδεικνύονται σχεδόν ανυπεράσπιστα απέναντι στα αδυσώπητα Kaiju.

Στα πρόθυρα της ήττας, οι δυνάμεις που υπερασπίζονται την ανθρωπότητα δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στραφούν σε δύο απίθανους ήρωες - έναν πρώην πιλότο (Charlie Hunnam) και μία εκπαιδευόμενη που δεν έχει δοκιμαστεί (Rinko Kikuchi) - οι οποίοι συνεργάζονται για να οδηγήσουν ένα θρυλικό αλλά παρωχημένο Jaeger από το παρελθόν.

Μαζί, στέκονται ως η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας απέναντι στην επερχόμενη Αποκάλυψη.


Πρωταγωνιστούν οι Idris Elba (Ghost Rider: Spirit of Vengeance), Charlie Hunnam (The Ledge), Rinko Kikuchi (Shanghai), Charlie Day (Horrible Bosses), Ron Perlman (Conan the Barbarian) και άλλοι.