Header Ads

The Thompsons trailer: Το sequel του The Hamiltons είναι εδώ

Οι σκηνοθέτες ταινιών τρόμου με το όνομα The Butcher Brothers, δημιουργοί του πρόσφατου The Violent Kid που προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Sundance, χτυπάνε και πάλι το αγαπημένο τους είδος με μια νέα oλοκαίνουργια ταινία.

Πρόκειται για το sequel του The Hamiltons, μια ταινία που βγήκε στις αίθουσες των ΗΠΑ το 2007 ως μέρος του After Dark Horrorfest, και τελικά κατάφερε να κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 23 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στο The Thompsons, η αρχική οικογένεια vampire παίρνει τους δρόμους για να ανακαλύψει ότι δεν είναι οι μόνοι στο είδος τους, τελικά.

Ένα λουτρό αίματος σε ένα βενζινάδικο στην έρημο βάζει την οικογένεια στο τρέξιμο, για να καταφύγουν στη Βρετανία με νέα ταυτότητα ως Thompsons.

Απελπισμένοι για προστασία σε αυτή την άγνωστη χώρα, οι Thompsons αναζητούν τη βοήθεια ενός μυστηριώδους τύπου που φημολογείται ότι είναι φιλικός προς τα βαμπίρ.

Το αρχικό cast επανέρχεται επαναλαμβάνοντας τους ρόλους τους, με τους Cory Knauf, Samuel Childs, Mackenzie Firgens και Joseph McKelheer να συντροφεύουν τον νεοεισερχόμενο Ryan Hartwig ως τον νεότερος αδελφό.

Ένα sales trailer έφτασε στην αγορά των Καννών το οποίο μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια.