Header Ads

American Horror Story: Asylum teasers: Η διαστροφή συνεχίζεται…

Γράφει ο Νίκος Σιδεράς.

Λίγες εβδομάδες απομένουν για την πρεμιέρα της δεύτερης πολυαναμενόμενης σεζόν του American Horror Story: Asylum στο καλωδιακό κανάλι FX και ήδη το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από εντυπωσιακά promo trailers που κόβουν την ανάσα.

Τι κι αν η διάρκεια τους είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα τα πρώτα δείγματα προετοιμάζουν το έδαφος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων θα κινηθεί στο ίδιο διεστραμμένο και ανατριχιαστικό ύφος με τον πρώτο.

Όπως έχουμε ξαναπεί, αυτή τη φορά η ιστορία θα είναι εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη, με μόνα γνώριμα στοιχεία την παρουσία ορισμένων ηθοποιών που επιστρέφουν - σε διαφορετικούς όμως ρόλους - και το διάσημο πλέον στυλιζαρισμένο στυλ του εγκεφάλου που κρύβεται πίσω απ’ όλα, Ryan Murphy.

Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη σεζόν θα διαδραματίζεται το 1964 σε ένα άσυλο ψυχασθενών και θα περιστρέφεται γύρω από τη φοβερή και τρομερή Jessica Lange σε ρόλο καλόγριας αυτή τη φορά και το σκληρόκαρδο και σαδιστή James Cromwell στον αβανταδόρικο ρόλο του αφεντικού της.

Τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες θα  πλαισιώνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πολυσυλλεκτικό καστ, μεταξύ των οποίων οι : Clea Duvall (νέα προσθήκη και μεγάλη μορφή για τους μυημένους horrofans), Chris Zylka, Joseph Fiennes, Chloe SevignyAdam Levine (των Maroon 5), Mark Consuelos και Sarah Paulson, Zachary Quinto, Evan Peters, Lily Rabe από τους παλιούς.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη σεζόν του American Horror Story κατέκτησε 17 υποψηφιότητες για Primetime Emmy Award, τις περισσότερες που έχει λάβει ποτέ μίνι σειρά στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης.

Μεγάλο κατόρθωμα αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για μια καθαρόαιμη σειρά τρόμου με πολλά προκλητικά και ακραία στοιχεία.

Πάρτε λοιπόν παρακάτω μια γεύση για το τι πρόκειται ν’ ακολουθήσει από Οκτώβρη και τα λέμε πάλι σύντομα με το μεγαλύτερης διάρκειας κανονικό promo trailer.