Header Ads

Ο δημιουργός του Τσάκυ μιλάει για το Curse of Chucky


Ο Don Mancini, ηθικός αυτουργός του horror franchise Child’s Play (…τον Τσάκυ ντε) και σκηνοθέτης του νέου ξεκινήματος Curse of Chucky, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα και πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο Yahoo, στην οποία μίλησε για το franchise συνολικά και για την νέα ταινία.

Είπε πολλά ενδιαφέροντα που θα δείτε παρακάτω, αλλά το εξίσου ενδιαφέρον έχει και το πρώτο poster που φαίνεται στο video, το οποίο περιλαμβάνει δύο taglines.

Στην κορυφή λέει "Be Afraid. Be Effing Afraid" και στο κάτω μέρος " Full Mouth. Foul Temper"

Μέσα στα πολλά που είπε, αποκάλυψε ότι η ταινία θα βγει στη γιορτή του Halloween το επόμενο έτος.

Τη συνέντευξη μπορείτε να τη δείτε στο video, αλλά έχω και την ανεπίσημη σύνοψη του Curse of Chucky, όπως τη διηγήθηκε ο σκηνοθέτης του.




Η Nica (Fiona Dourif, κόρη του horror icon Brad Dourif) θρηνεί για τη φρικιαστική αυτοκτονία της μητέρας της, όταν η αυταρχική μεγαλύτερη αδελφή της, Barb (Danielle Bisutti) φθάνει με τη μικρή οικογένειά της στη πόλη για να βοηθήσει στη τακτοποίηση υποθέσεων της μητέρας τους.

Ενώ οι αδερφές αντιδικούν για τα μελλοντικά σχέδια της Nica, η κόρη της Barb θα βρει παρηγοριά σε μια χαμογελαστή και με κόκκινα μαλλιά κούκλα που ονομάζεται Chucky
(που μιλά με τη φωνή και πάλι του Brad Dourif), η οποία πρόσφατα έφτασε μυστηριωδώς με το ταχυδρομείο.

Σύντομα, μια σειρά από βίαιες δολοφονίες αρχίζουν να τρομοκρατούν το νοικοκυριό, και η Nica υποψιάζεται ότι η κούκλα μπορεί να κρατά το μυστικό για τις αιματοχυσίες.

Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι ο Chucky έχει μια προσωπική δουλίτσα να τακτοποιήσει.

Είναι αποφασισμένος να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησεπριν από πάνω από 20 χρόνια, και αυτή τη φορά πρόκειται να φτάσει μέχρι το αιματηρό και συγκλονιστικό τέλος.