Header Ads

Warm Bodies trailer: Η αγάπη ...εξανθρωπίζει


Τι κι αν προηγήθηκε το trailer του World War Z, ποτέ δεν τελειώνουν οι zombie ταινίες.

Πριν (αρκετές) μέρες η Summit Entertainment κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Warm Bodies, το οποίο βγαίνει στις ΗΠΑ την 1η Φεβρουαρίου και στην Ελλάδα μια μέρα μετά.

Τα ζόμπι αγαπούν τους ανθρώπους, ειδικά τους εγκεφάλους τους.
Αλλά ο R (Nicholas Hoult) είναι διαφορετικό ζόμπι.

Είναι ζωντανός από μέσα, σε αντίθεση με τα εκατοντάδες άλλα σαλιάρικα ζόμπι που βρυχούνται - όλα θύματα μιας επιδημίας που οδήγησε τους ελάχιστους επιζώντες σε μια βαριά φυλασσόμενη πόλη.

Τώρα, τα ζόμπι περιφέρονται γύρω από έναν τερματικό σταθμό αεροδρομίου, ψάχνοντας για ανθρώπινο θήραμα και ζώντας με τον φόβο των φαύλων Boneys, το επόμενο στάδιο ενσάρκωσης των ζόμπι...




Μια μέρα, ο R και ο καλύτερός του φίλος Μ (Rob Corddry) πηγαίνουν προς την πόλη σε αναζήτηση τροφής.

Εκεί, ο R βλέπει για πρώτη φορά τη Julie (Teresa Palmer), μία πολύ όμορφη κοπέλα.
Αποφασισμένος να τη σώσει - πρώτα από τα άλλα ζόμπι και στη συνέχεια από τους Boneys – ο R τη κρύβει στο σπίτι του, ένα διαλυμένο αεροσκάφος 747.

Η Julie είναι τρομοκρατημένη, και οι διαβεβαιώσεις του R ότι "δεν θα τη φάει" την ηρεμούν ελάχιστα.

Αλλά όταν ο R αρχίζει να ενεργεί πιο ανθρώπινα, υπερασπιζόμενος αυτήν, αρνούμενος να τρώει ανθρώπινη σάρκα, ακόμη και μιλώντας με ολόκληρες προτάσεις, η Julie συνειδητοποιεί ότι ο R είναι ιδιαίτερος.

Μετά από μερικές μάχες με τους Boneys, και με τον πατέρα της να έχει οργανώσει μια ένοπλη αναζήτηση της, η Julie συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα.

Έτσι, η ίδια επιστρέφει πίσω στο σπίτι της, αφήνοντας τον R συντετριμμένο. Απελπισμένος για να τη ξαναδεί, ο R αποφασίζει να χτενίσει τα μαλλιά του, να σταθεί λίγο πιο σταθερά και να κάνει πως είναι άνθρωπος, μόνο και μόνο για να περάσει τους φρουρούς της πόλης.

Αν μπορούσε  να αποδείξει στους ανθρώπους ότι τα ζόμπι μπορούν να αλλάξουν, ίσως η αγάπη τους να είχε τύχη.


Αλλά με τις λεηλασίες των Boneys που κατευθύνονται προς την πόλη και την πρόθεση του πατέρα της Julie να σκοτώσει τον R και τους φίλους του, το σκηνικό δείχνει περισσότερο με μια μάχη μέχρι εσχάτων μεταξύ των ζωντανών και των undead.

Παίζουν ακόμη ο John Malkovich, ο Dave Franco, η Analeigh Tipton και άλλοι.

Δείτε το trailer στη συνέχεια και αφήστε εντυπώσεις.



Warm Bodies trailer από Horrorant