Header Ads

Christmas Horror Shorts: A Very Zombie Holiday (2010)


Το Horrorant ξεκινά να μετρά αντίστροφα για την ομορφότερη γιορτή του χρόνου, που ειδικά για τον γράφοντα, θα είναι και τα πιο ευτυχισμένα της ζωής του – cause twins are coming home.

Είμαι σίγουρος ότι οι αναγνώστες του αγαπημένου μας horror site έχουν δει όλες τις ταινίες τρόμου με θέμα τα Χριστούγεννα – αν ρίξετε μια ματιά στα σχόλια σας, θα καταλάβετε ότι το κοινό του Horrorant είναι υποψιασμένο, απαιτητικό και με απίστευτες γνώσεις γύρω από το horror cinema – και μερικές θα τις ξαναδούν ευχαρίστως.

Γι’αυτό και από σήμερα και μέχρι τη Παραμονή των Χριστουγέννων, θα βλέπουμε μαζί ένα horror short κάθε μέρα …έτσι για να μπούμε στο κλίμα.


Το A Very Zombie Holiday δεν είναι ακριβώς ταινία.

Βασικά είναι ένα fake εκπαιδευτικό βίντεο για τη περίπτωση που η Αποκάλυψη των ζόμπι γίνει κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και πώς μπορείτε να επιβιώσετε αν αυτό συμβεί.

Προέρχεται από την ομάδα Unicorn, σε σκηνοθεσία Sean Becker και με αιχμή του δόρατος στο cast τη σύζυγό του Adam Green, Rileah Vanderbilt (Hatchett ΙΙ και Frozen).

Το short είναι ξεκαρδιστικό και θα σας αρέσει, είμαι σίγουρος, εκτός κι αν δεν μπορέσετε να ξεκολήσετε τα μάτια σας από τις πανέμορφες κυρίες.
Για check this out.