Header Ads

Ο Tim Burton κοντά σε συμφωνία για το Beetlejuice 2


Πολλά ακούσαμε τον τελευταίο καιρό σχετικά με την ανάμιξη του Tim Burton στο Beetlejuice 2 που αναπτύσσεται αυτόν τον καιρό από την Warner Bros..

Σύμφωνα όμως με πρόσφατο άρθρο του The Wrap ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το στούντιο για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Ο Michael Keaton θα επιστρέψει λογικά στο σίκουελ για να υποδυθεί και πάλι τον Betelgeuse. 

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η The Geffen Company, που χρηματοδότησε και τo original Beetlejuice του 1988, σε συνεργασία με τους Seth Grahame-Smith και David Katzenberg της KatzSmith Productions

Ο Grahame-Smith, που συνεργάστηκε προηγουμένως με τον Burton στο Abraham Lincoln: Vampire Hunter, έγραψε το σενάριο που άρεσε αρκετά στο στούντιο.

Άγνωστο παραμένει για την ώρα ποια θα είναι η επόμενη ταινία του Tim Burton που εκτός από το Beetlejuice 2, για το οποίο δεν έχει συμφωνήσει ακόμα, έχει και την ταινία φαντασίας Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children για την 20th Century Fox.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το σίκουελ, αφού η πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 1988 έχει ακόμα φανατικό κοινό. 

Ο Tim Burton μετά το αποτυχημένο Dark Shadows της WB αλλά και το υποψήφιο για όσκαρ Frankenweenie ετοιμάζει αυτή την περίοδο το Big Eyes που έχει πρωταγωνίστρια την Amy Adams

Τον Michael Keaton θα δούμε αρκετές φορές τους επόμενους μήνες, αφού ο πρώην Μπάτμαν έχει μεταξύ άλλων σημαντικούς ρόλους στο remake του Robocop και την καινούργια ταινία του Alejandro González Iñárritu.

Θέλετε ο Tim Burton να σκηνοθετήσει το Beetlejuice 2;

Γιάννης Χατζόπουλος.