Header Ads

The Raid 2: Berandal trailer: Η Ινδονησία έχει το δικό της franchise δράσης


Μετά το μαμάτο full-action The Raid: Redemption από την Ινδονησία, το πολυαναμενόμενο sequel οδεύει προς το φεστιβάλ του Sundance.

Και ενώ η πρώτη ταινία είχε διάρκεια μία ώρα και 40 λεπτά, το Raid 2: Berandal είναι σχεδόν δυόμισι ώρες!
Κι αυτή δεν είναι η μοναδική διαφορά.

Η συνέχεια δεν μοιάζει με video game που κάθε όροφος είχε τον δικό του κακό να ξεπεράσεις – με τη δράση να έρχεται σε κάθε λεπτό και να μην παίρνεις ανάσα ούτε για να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου.

Το νέο full length trailer που κυκλοφόρησε (μετά το πρώτο trailer τον Νοέμβρη), παραθέτει την ιστορία αργά (και λογικά σε άφθονο χρόνο στη ταινία), προτού μας οδηγήσει στη γεμάτη δράση, συμπεριλαμβανομένης μιας ένοπλης καταδίωξη με αυτοκίνητα, μιας βίαιης εξέγερσης στις φυλακές και φυσικά πολύ ξύλο σώμα με σώμα.

Ο πρωταγωνιστής μας Rama (Iko Uwais) θα γίνει μυστικός και θα διεισδύσει στις τάξεις ενός αδίστακτου συνδικάτου εγκλήματος της Τζακάρτα, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά του και να αποκαλύψει τη διαφθορά στο δικό του αστυνομικό τμήμα.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Ουαλός Gareth Evans.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Sundance, και η Sony Pictures Classics θα το βγάλει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 28 Μαρτίου.

Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.




The Raid 2 - Berandal trailer από FilmBoy-gr