Header Ads

Pinup Dolls on Ice trailer: Το Καναδικό παγωμένο slasher στο HFF FRIGHT NIGHTS!


Μια από τις τέσσερις Ευρωπαϊκές πρεμιέρες του Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ είναι και το Καναδικής προέλευσης Pinup Dolls on Ice, των Geoff Klein και Melissa Mira, με το trailer να δείχνει σαν μια ωραία slasher λιχουδιά. 

Ένα γκρουπ από στριπτιζέζ καλούνται να δώσουν μια ξεχωριστή παράσταση στο μπαρ μιας φίλης τους, σε ένα απομονωμένο κάμπινγκ, μόνο που εκεί παραμονεύει ο ψυχοπαθής, με εμμονή στον πάγο, δολοφόνος Moe. 

Τώρα θα πρέπει να προτάξουν όχι μόνο τα ...κάλλη τους για να σωθούν, αλλά και την εξυπνάδα τους.

Με προβολές στο Fantasia International Film Festival, αλλά και στο Shockfest Film Festival του L.A. (όπου οι κριτικές μιλούν για ένα slasher έκπληξη, που θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές του gore) και για πρώτη φορά στην Ευρώπη, η ταινία είναι μια παραγωγή της BGOI Films και αποτελεί το δεύτερο μέρος μιας ας πούμε τριλογίας, καθώς το 2009 κυκλοφόρησε από τον Geoff Klein το Bikini Girls On Ice, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ τους, εκτός ίσως από τον Moe.

Το σενάριο είναι του Michael Penning και το καστ αποτελείται από τους: Karine Kerr, Suzi Lorraine, Kyla Shinkewski, Melissa Mira, Jordan Mae Antoinette, Emily Crighton, Ashley Almon και τον William Jarand στον ρόλο του Moe.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του Pinup Dolls on Ice, όπως και ένα όμορφο "παγωμένο" πόστερ.

Κώστας Κίτσιος.