Header Ads

Deliver Us From Evil trailers: Ο σκηνοθέτης του Sinister βάζει και τον Eric Bana ενάντια σε φαντάσματα!


Σχεδόν ταυτόχρονα κυκλοφόρησαν από την Screen Gems δύο trailer της νέας ταινίας τρόμου του Scott Derrickson, "Deliver Us From Evil" και απ' ότι φαίνεται τα υπερφυσικά φαινόμενα, οι δαιμονικές δυνάμεις και οι εξορκισμοί εκτός από τρομάρες έχουν και ...το βάζο με το μέλι.

Έχοντας αφήσει μια καλή πρώτη εντύπωση με το The Exorcism of Emily Rose (2005), ένα συμπαθητικό φιλμ εξορκισμού που απέφερε έσοδα τετραπλάσια του μπάτζετ του, σκόνταψε στην συνέχεια πάνω στον Keanu Reeves και στο The Day the Earth Stood Still (2008), που και ψιλό-χάλια ήταν και παραλίγο να μην βγάλει ούτε τα $80 εκατομύρια που ξοδεύτηκαν. 

Τέσσερα χρόνια μετά όμως, πήρε το αίμα του πίσω με το πολύ καλό Sinister (2012), δείχνοντας ότι και ταλέντο έχει και έσοδα μπορεί να φέρει, αφού η ταινία με μπάτζετ μόλις $3 εκατομύρια ξεπέρασε τα 50. 

Τι καλύτερο γι αυτόν λοιπόν από το να παραμείνει στον χώρο των δαιμονικών πνευμάτων, έχοντας για ακόμα μια φορά στο πλευρό του (σενάριο/παραγωγή) τον Paul Harris Boardman, όχι όμως και τον Ethan Hawke (Sinister, The Purge) στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού επέλεξε τον ξενέρωτο Eric Bana (Deadfall, Closed Circuit) για να υποδυθεί τον Ιρλανδό καθολικό αστυνομικό Ralph Sarchie. 

Ένας αληθινός αστυνομικός, που το 2001 έγραψε το βιβλίο Beware the Night: A New York City Cop Investigates the Supernatural, πάνω στο οποίο βασίστηκε και η ταινία.



Ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης ενώνει τις δυνάμεις του με έναν, ειδικό στους εξορκισμούς, αντισυμβατικό ιερέα, με στόχο να λύσει το μυστήριο μιας σειράς άγριων και ανεξήγητων εγκλημάτων που βυθίζουν την πόλη στον τρόμο και φαίνεται να οφείλονται σε δαιμονικές δυνάμεις.

Στον ρόλο της γυναίκας του Sarchie, θα δούμε την κουκλάρα Olivia Munn (The Newsroom, Τhe Babymakers) και σε αυτόν του ιερέα τον Edgar Ramirez (The Counselor, Zero Dark Thirty). 

Το υπόλοιπο καστ αποτελείται από τους: Joel McHale (Ted), Sean Harris (Prometheus), Dorian Missick, Chris Coy, Lolita Foster, John Cenatiempo και Jenna Gavigan.

Το "Deliver Us From Evil" θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 2 Ιουλίου 2014, αν και αρχικά προορίζονταν για αρχές του 2015. 

Ποιος ξέρει, ίσως να ζήλεψαν την τεράστια επιτυχία του The Conjuring πέρυσι το καλοκαίρι ...μόνο που δεν είναι όλοι James Wan.

Δείτε τα trailer και αφήστε τις εντυπώσεις σας. 

Κώστας Κίτσιος.