Header Ads

Thanatomorphose trailer: Το extreme φιλμ του Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS'!


Υπάρχουν ταινίες που πραγματικά είναι δύσκολο να παρακολουθήσεις και το Καναδικής προέλευσης Thanatomorphose είναι αναμφισβήτητα μίας από αυτές. 

Σε σκηνοθεσία/σενάριο Eric Falardeau, η ταινία έχει ένα από τα πιο hardcore θέματα που θα δούμε στο Horrorant Film Festival 'FRIGHT NIGHTS' 2014.

Ο ελληνικής προελεύσεως τίτλος σημαίνει "τα ορατά σημάδια της αποσύνθεσης ενός νεκρού οργανισμού" και αυτό ακριβώς είναι που βλέπουμε και στο φιλμ, με μόνη διαφορά ότι ο οργανισμός δεν είναι νεκρός, αλλά πεθαίνει σιγά σιγά.  

Μια νεαρή γυναίκα που βρίσκεται σε μια κλονισμένη ψυχική κατάσταση, ανακαλύπτει μελανιές στο σώμα της μετά από μια νύχτα σκληρού σεξ και με τρόμο ανακαλύπτει ότι αντί να θεραπευτούν, σημάδια σήψης από μέσα προς τα έξω κάνουν την εμφάνισή τους σε όλο της το σώμα. 

Η τρομακτική και εν μέσω σεξ, κάθοδος προς τον θάνατο αρχίζει, καθώς το αποδεκατισμένο σώμα της λιώνει κυριολεκτικά μέχρι το κόκαλο.

Μια παράξενη και κλειστοφοβική ιστορία σεξουαλικότητας, φρίκης και σωματικών υγρών, το Thanatomorphose σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα και απευθύνετε μόνο σε δυνατά στομάχια.

Το καστ αποτελείται από τους Emile Beaudry, Eryka Cantieri, Roch-Denis Gagnon και Simon Laperriere.

Δείτε το trailer της ταινίας ...αν το αντέχετε!

Κώστας Κίτσιος.





Thanatomorphose trailer από Horrorant