Header Ads

Έρχεται reboot για το The Grudge με νέα μυθολογία!


Είναι πλέον δεδομένο πως δεν θα σταματήσουμε να ακούμε για remake και reboots παλαιότερων επιτυχημένων ταινιών.

Πριν λίγες εβδομάδες λοιπόν, ανακοινώθηκε πως οι Ghost House Pictures και Good Universe θα ξαναφέρουν το The Grudge στις οθόνες μας, με τον σεναριογράφο της καλτ ταινίας Midnight Meat Train, Jeff Buhler να αναλαμβάνει την συγγραφή ενός πρώτου σεναρίου.

Ο Buhler μίλησε πρόσφατα στο FEARnet και έδωσε μερικές πληροφορίες για την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί το καινούργιο The Grudge.

"Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι πως δεν προσεγγίζουμε την ταινία σαν ένα remake της ταινίας που είχε πρωταγωνίστρια την Sarah Michelle Gellar, ούτε σαν remake της original ταινίας. 

Θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε την μυθολογία και να βρούμε ένα καινούργιο τρόπο να πούμε την ιστορία, κρατώντας όμως το κόνσεπτ και το πνεύμα των ταινιών αυτών. "

είπε ο Buhler και συνέχισε:

"Η καινούργια ταινία θα περιλαμβάνει καινούργιους χαρακτήρες και ένα καινούργιο φάντασμα. 
Από κει και πέρα όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να πω περισσότερα, αφού βρισκόμαστε ακόμα στα πρώτα στάδια συγγραφής του σεναρίου. 

Είναι σημαντικό όμως πιστεύω να βεβαιώσουμε τους φαν των ταινιών αυτών πως δεν θα επιστρέψουμε για να μιμηθούμε τον χαρακτήρα του Kayoko όπως έχει γίνει στις υπόλοιπες ταινίες."

Το Ju-on κυκλοφόρησε το 2002 στις αίθουσες και αποτέλεσε την αρχή για μία σειρά ταινιών που περιλάμβανε γιαπωνέζικα σίκουελ και τηλεταινίες και ένα αμερικάνικο remake. 

Το The Grudge είχε πρωταγωνίστρια την Sarah Michelle Gellar και με μπάτζετ χαμηλότερο των $10 εκατομμυρίων, κατάφερε να συγκεντρώσει $187 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office και να αποκτήσει τα δικά του σίκουελ.

Ήρθε η ώρα πιστεύετε για μία καινούργια προσθήκη στο franchise των ταινιών αυτών;

Γιάννης Χατζόπουλος.