Header Ads

Το διήγημα Bad Little Kid του Stephen King στη μεγάλη οθόνη


Μερικά πράγματα στον τρόμο δεν αλλάζουν ποτέ. 
Η μανία με τα sequels, η υστερία των (κυρίως) άθλιων remakes, και η σχεδόν φετιχιστική εμμονή με τις ιστορίες του Stephen King.

Άπειρες ταινίες έχουν γυριστεί βασισμένες σε έργα του King
Άλλες εξαιρετικές, όπως Η Λάμψη, το Dead Zone και το Misery, και άλλες (που είναι και οι περισσότερες, φοβάμαι) μέτριες έως κακές.

Άλλο ένα διήγημα του είναι έτοιμο να γίνει ταινία, λοιπόν. 
Αυτή τη φορά πρόκειται για την ιστορία Bad Little Kid, ένα διήγημα που έγραψε ο King εδικά για τους Ευρωπαίους θαυμαστές του, ως ευχαριστώ για την υποδοχή που του έκαναν σε μια πρόσφατη περιοδεία του ανά την Ευρώπη. 
Τρέχα γύρευε.

Η ιστορία αφορά σε έναν άνδρα, του οποίου η ζωή αλλάζει δραματικά, όταν συνειδητοποιεί πως ένα μυστηριώδες αγόρι προκαλεί το θάνατο των ανθρώπων που αγαπά.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Laurent Bouzereau, o οποίος έχει σκηνοθετήσει για πολλές ταινίες βιβλίων του Stephen King, το bonus υλικό των DVD, όπως για το Christine και το Pet Sematary, ενώ έχει κάνει και το ντοκιμαντέρ A Night at the Movies: The Horrors of Stephen King

Σίγουρα δείχνει εξοικειωμένος με τη δουλειά του King.

Καθώς η ταινία βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμη, θα κυκλοφορήσει στην καλύτερη περίπτωση, κάποια στιγμή μέσα στο 2015. 

Κώστας Φαρόπουλος.