Header Ads

Νέα τηλεοπτική σειρά τρόμου μέ τίτλο South of Hell από τον Eli Roth


Με την τηλεόραση να συνεχίζει να προσελκύει μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, ήρθε η ώρα για δύο μεγάλες δυνάμεις του κινηματογραφικού τρόμου να ενώσουν τις δυνάμεις τους. 

Έτσι ο σκηνοθέτης Eli Roth και ο μεγαλοπαραγωγός Jason Blum της Blumhouse θα συνεργαστούν σε μία καινούργια τηλεοπτική σειρά τρόμου που θα προβληθεί στο WE tv

Η σειρά έχει τίτλο South of Hell και αποτελεί μία συνεργασία των εταιρειών παραγωγής Sonar Entertainment και Blumhouse Television.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα γράψει ο Matt Lambert με τον Eli Roth να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του. 
Ο Roth φυσικά έχει δουλέψει ξανά στην τηλεόραση ως παραγωγός στο Hemlock Grove που προβάλλεται στο Netflix και του οποίου τη δεύτερη σεζόν αναμένουμε να δούμε αυτό καλοκαίρι. 

Η σειρά περιγράφεται σαν υπερφυσικό δράμα και τα 8 επεισόδια διάρκειας μίας ώρας προβλέπεται πως θα ξεκινήσουν να προβάλλονται μέσα στο 2015.

Ο James Manos, Jr. ("Dexter" και "The Shield") θα λειτουργήσει σαν executive producer αλλά και showrunner της καινούργιας σειράς, για την οποία το κανάλι WE tv έχει να πει: 

"Η Savannah της Georgia είναι μία πόλη με πολλά πρόσωπα και το ιδανικό μέρος για να μείνει η Maria Abascal, μία πανέμορφη 30χρονη κυνηγός δαιμόνων. 

Η Maria σε συνεργασία με τον αδερφό της David αντιμετωπίζει με ικανότητα και χωρίς φόβο τους δαίμονες που κατοικούν στα σώματα ανθρώπων. 
Η Maria όμως, όπως και οι δαίμονες που κυνηγάει, έχει να αντιμετωπίσει το δικό της δαίμονα, την Abigail, η οποία προσπαθεί να καταλάβει μεγάλο μέρος της ψυχής της."

Μαζί με το Hemlock Grove, το South of Hell δεν είναι το μοναδικό πρότζεκτ που θα προβληθεί στην τηλεόραση και στο οποίο δουλεύει ο πολυάσχολος Eli Roth

Ο σκηνοθέτης των ταινιών Hostel και του επερχόμενου The Green Inferno, ετοιμάζει μία σειρά στην οποία θα δούμε τον Ιησού σαν εξορκιστή. 

Η συνεργασία του με τον Jason Blum σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους φαν του είδους και θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα στις τηλεοράσεις μας την επόμενη χρονιά.

Πως σας φαίνεται;

Γιάννης Χατζόπουλος.