Header Ads

Hangar 10 trailer: Τα UFO ήρθαν στην Αγγλία ...και δεν συγχωρούν


Για το Hangar 10 του Daniel Simpson δεν είχα ακούσει κάτι – ξέρετε, κανένα poster, καμιά εικόνα, τίποτα – αλλά χάρη στο Bloody Disgusting σήμερα θα δούμε όλοι μαζί το επίσημο trailer.

Και είναι κρίμα, γιατί το Hangar 10 είναι από τα λίγα horror που ασχολείται με UFO – ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η βιομηχανία δεν θεωρεί τους εξωγήινους αρκετά τρομακτικούς ώστε να κάνει περισσότερες horror – UFO ταινίες.

Η ταινία αναφέρεται στο περίφημο Rendlesham Forest Incident (ψάξτε το στο Wikipedia), την πιο διάσημη εμφάνιση UFO στη Βρετανία.

Τον Δεκέμβριο του 1980 αναφέρθηκαν αμέτρητες μαρτυρίες θέασης ανεξήγητων λάμψεων και συμβάντων, ακόμα και προσγειώσεις διαστημοπλοίων, στο δάσος του Rendlesham στο Suffolk της Αγγλίας, που διήρκησαν 3 ημέρες.

33 χρόνια μετά το περίφημο αυτό περιστατικό, τρεις φανατικοί ανιχνευτές μετάλλων βγαίνουν για κυνήγι χρυσού στο ίδιο μέρος, αλλά μαγνητοσκοπούν απίστευτα UFO βίντεο κατά τη διάρκεια της αποστολής τους.

Καθώς πέφτει η νύχτα - και με τον εξοπλισμό πλοήγησης να αποτυγχάνει - το τρίο βρίσκεται αντιμέτωπο με μια τρομακτική alien παρουσία, που μάλλον δε συγχωρεί.


Το Hangar 10 βγαίνει σε κινηματογράφους και VoD στις 7 Νοεμβρίου.
Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.