Header Ads

The Final Girls trailer: Η καλύτερη κωμωδία τρόμου για φέτος;


Όσοι είδαν το The Final Girls στο SXSW φέτος μιλάνε για μια τρελή και αστεία κωμωδία τρόμου, που σατιρίζει τα κλισέ των slasher films αλλά και όλου του είδους.

Όταν η Max (Taissa Farmiga) και οι φίλες της απρόθυμα παρακολουθούν την προβολή της ταινίας ‘Camp’s Bloodbath’, μιας διαβόητης ταινία τρόμου της δεκαετίας του '80 στην οποία πρωταγωνιστούσε η αείμνηστη μητέρα της Max (Malin Akerman), απορροφούνται κατά λάθος μέσα στην οθόνη. 

Σύντομα συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στην ταινία και πρέπει να συνεργαστούν με τους σεξουλιάρηδες συντελεστές της ταινίας - συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας της Max ως ντροπαλή Scream Quenn της εποχής – για να νικήσουν τον δολοφόνο με την μαχαίρα, Billy Murphy. 

Πρόσωπο με πρόσωπο με τη μητέρα της για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η Max έχει μια δεύτερη ευκαιρία, όχι μόνο για να τη δει αλλά και για να την σώσει, και με τη βοήθεια των φίλων της, να επιστρέψει σπίτι πριν τους σκοτώσει όλους ο Billy.

Παίζουν ακόμη οι Adam Devine, Thomas Middleditch, Alia Shawkat, Angela Trimbur, Alexander Ludwig και Nina Dobrev, ενώ στη σκηνοθεσία είναι ο Todd Strauss-Schulson.

Φαίνεται πραγματικά διασκεδαστικό και με τρελό κέφι.
Ας περιμένουμε μέχρι τις 9 Οκτωβρίου όταν και θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες.

Αναδημοσίευση από FilmBoy.