Header Ads

Το Jeepers Creepers 3 πιο κοντά από ποτέ!


Μοιάζει πολύ με το …σήριαλ του Ghostbusters 3.
Το Jeepers Creepers 3 είναι από εκείνες τις ταινίες που βρίσκονται πάντα στα σχέδια, αλλά ποτέ δε ξεκινάει. 

Τον Νοέμβριο του 2013 ήταν σχεδόν στα γυρίσματα, το Σεπτέμβριο του 2014 επίσημα σταμάτησε (λες και είχε αρχίσει ποτέ)…
Στο Horrorant ασχολούμαστε μαζί του εδώ και 3 χρόνια με ενημερώσεις σχετικά με τη ταινία, αλλά φαίνεται πως τελικά το Jeepers Creepers 3 θα γίνει πραγματικότητα.

Το Variety αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες που αφορούν το τρίτο μέρος του horror franchise, όπως την επιστροφή της αρχικής δημιουργικής ομάδας, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Victor Salva.

Επίσης, ο Jonathan Breck επιστρέφει για να παίξει τον Creeper και ο Brandon Smith θα επαναλάβει το ρόλο του ως λοχίας Davis Tubbs.

Τέλος, την ταινία θα χρηματοδοτήσει η Myriad Pictures του Francis Ford Coppola, όπως είχε κάνει και στις δύο πρώτες ταινίες, με την επίσης δική του American Zoetrope.

Και αν είστε ακόμη δύσπιστοι, το Bloody-Disgusting φιλοξενεί δηλώσεις του ίδιου του Salva:


Το να γράψω και να σκηνοθετήσω μια νέα ταινία Jeepers Creepers, τη πρώτη εδώ και πάνω από 10 χρόνια, είναι απίστευτα συναρπαστικό. Για μένα και πιστεύω για όλους τους οπαδούς της ταινίας σε όλο τον κόσμο.
Αυτό που θα δείξουμε μπροστά στις κάμερες ως Jeepers Creepers 3 θα είναι ένα νέο και τρομακτικό κεφάλαιο από το σύμπαν του Jeepers. Θα φέρουμε πίσω τον Creeper και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στις μεγάλες ερωτήσεις σχετικά με αυτό: τι είναι, από πού προήλθε και γιατί κάνει αυτά που κάνει. 
Πιο συναρπαστικό σίγουρα και εύκολα το πιο τρομακτικό ταξίδι Jeepers Creepers που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Όσο δύσπιστοι και να είστε πια με αυτό το franchise, νομίζω πως τελειώσαν τα ψέματα.
Και το αξίζει νομίζω, να τελειώσει σωστά.

Μη ξεχνάτε πως το Jeepers Creepers το 2001 σηματοδότησε την επιστροφή των creature horror στο σινεμά, τα οποία είχαν εξαφανιστεί μετά τη θύελλα Sream, και άνοιξε το δρόμο σε άλλες νεότερες επιτυχίες, όπως το Cabin Fever και τα Saw.

Τα γυρίσματα μάλλον θα ξεκινήσουν στον Καναδά στο πρώτο τετράμηνο του 2016.