Header Ads

Ο James Wan αναλαμβάνει τη μεταφορά του The Boy Who Drew Monsters


Αυτή την εποχή, ο James Wan είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα του Conjuring 2 (όπως μαρτυρά και η πρώτη εικόνα από το set), αλλά θα είναι επίσης στη παραγωγή ενός άλλου πολλά υποσχόμενου horror.

Η New Line μόλις απέκτησε τα δικαιώματα του The Boy Who Drew Monsters, του μυθιστορήματος του Keith Donohue, το οποίο έσκισε πέρσι κι επανεκδίδεται φέτος, με τον James Wan να αναλαμβάνει τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη. 

Τι λέει αυτό το βιβλίο;

Από τότε που παραλίγο να πνιγεί στον ωκεανό τρία χρόνια νωρίτερα, ο 10χρονος Jack Peter Keenan φοβάται να βγει από το σπίτι του, σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη του Maine.

Αντ 'αυτού, ο Jack Peter ζωγραφίζει τέρατα, και όταν αυτά αποκτούν ζωή, κανείς δεν είναι ασφαλής από τον τρόμο που εμπνέουν. 

Η μητέρα του, Holly, αρχίζει να ακούει περίεργους ήχους μέσα στη νύχτα προερχόμενοι από τον ωκεανό. 
Όταν αναζητά απαντήσεις από τον τοπικό καθολικό ιερέα και την Γιαπωνέζα οικονόμο του, θα γεμίσει το κεφάλι της με ιστορίες ναυαγίων και φαντασμάτων.

Ο πατέρας του, ο Tim, περιπλανιέται στην παραλία ψάχνοντας μανιωδώς για μια παράξενη φιγούρα που τρέχει στους αμμόλοφους. 
Και ο μοναδικός του φίλος, ο Nick, στέκεται αβοήθητος στην απόκοσμη δύναμη των σχεδίων. 

Μόνο αυτός όμως ξέρει την αλήθεια και τον τρόμο που παραμονεύει στον έξω κόσμο.

Αυτό που δεν φαίνεται από την σύνοψη του βιβλίου είναι πως ο μικρός, πέρα από την ακραία αγοραφοβία του, πάσχει και από Asperger, καθιστώντας τον έναν μοναδικό νεανικό χαρακτήρα. 

Το βιβλίο περιγράφεται ως δράμα, ιστορία φαντασμάτων και creature book.

Το Hollywood Reporter αναφέρει πως οι Ian Goldberg και Richard Naing θα γράψουν το σενάριο του The Boy Who Drew Monsters, αμέσως μόλις τελειώσουν αυτό του The Autopsy of Jane Doe, ενός indie horror στο οποίο παίζει ο Emile Hirsch.