Header Ads

The Boy trailer: Μην κάνεις ποτέ babysitting σε μια κούκλα!


Προσωπικά, πολύ χαίρομαι που επιστρέφουμε στο horror trend της κούκλας.

Θα ήθελα να αναβιώσω ξανά την εποχή του Chucky και του Child’s Play στα τέλη των 80’s, αλλά η αθωότητα και το μεράκι της δεκαετίας εκείνης έχουν χαθεί οριστικά, όπως όλα τα γνήσια πράγματα στο σινεμά.

Τουλάχιστον, ζούμε σε μια εποχή όπου ο τρόμος επιστρέφει back to the basis.
Οι κούκλες ήρθαν πάλι στη μόδα λοιπόν, και μετά το Annabelle και λίγο πριν το Annabelle 2 (θα διαβάσετε σχετικά, σύντομα), θα δούμε το The Boy του William Brent Bell (του The Devil Inside).

Μια νεαρή γυναίκα, η Greta (Lauren Cohan, The Walking Dead) πιάνει δουλειά ως νταντά ενός παιδιού που ονομάζεται Brahms.

Όταν όμως το καλοσυνάτο ηλικιωμένο ζευγάρι που την προσέλαβε της συστήνει το αγόρι, συγκλονισμένη ανακαλύπτει ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενε. 
Για την ακρίβεια, ο Brahms δεν είναι πραγματικό αγόρι αλλά μία κούκλα.
Και μάλιστα, έχει προβλήματα συμπεριφοράς.

Η Greta παίρνει κάποιες …αμφισβητήσιμες αποφάσεις - το σπάσιμο των κανόνων σημαίνει ότι δεν έχει δει ποτέ της τα Gremlins – και το μικρό καθαρματάκι της κάνει τη ζωή κόλαση.

Είμαι περίεργος αν θα δούμε τον μικρό Brahms να κινείται καθόλου, ή αν η ταινία θα πάει στο μοντέλο της Annabelle (να αλλάζει απλά θέσεις ή έστω κάποιες σκιές, όπως δείχνει το trailer, αλλά κανένα ξεκάθαρο περπάτημα).

Μόνο ο Chucky δε φοβόταν να κινηθεί (η άφοβη δεκαετία που λέγαμε…).

Το The Boy βγαίνει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 22 Ιανουαρίου 2016.
Πώς σας φαίνεται;