Header Ads

X-Men: Apocalypse trailer: Ο ...Απόκαλυψ είναι εδώ!


Είναι η εποχή που όλα τα φιλόδοξα κινηματογραφικά projects της νέας χρονιάς αποκαλύπτονται, είτε στις αίθουσες που τα σινεμά γεμίζουν (στο Αμέρικα και παντού …εκτός από εδώ), είτε στα ιντερνέτια όπου το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Όσον αφορά τους σούπερ ήρωες, μετά τα trailer του Batman vs. Superman: Dawn of Justice και του Captain America: Civil War που κυκλοφόρησαν νωρίτερα, έχουμε και το έτερο μεγάλο comic-based του 2016, το X-Men: Apocalypse που θα δούμε τον επόμενο Μάη.

Ο Bryan Singer σκηνοθετεί την νέα ταινία του …μακροχρόνιου franchise των X-Men, όπου ο καθηγητής Χ (James McAvoy), η Mystique (Jennifer Lawrence) και τα άλλα παιδιά θα πολεμήσουν έναν αρχαίο μεταλλαγμένο, γνωστό ως Απόκαλυψ (…μη γελάτε, έτσι λέγεται ότι θα βγει στις ελληνικές αίθουσες), τον οποίο παίζει ο Oscar Isaac.

Το trailer δε λέει και πολλά.
Η μόνη αξία που έχει (και μάλλον αυτός ήταν ο σκοπός του) είναι ότι μας προσφέρει μια πρώτη ματιά σε μερικούς νέους και παλιούς μεταλλαγμένους, όπως της Jean Grey (Sophie Turner), του Cyclops (Tye Sheridan), της Storm (Alexandra Shipp), του Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), της Jubilee (Lana Condor), του Angel – που ο FilmBoy Jr. λέει ότι είναι ο Falcon χωρίς τα κόκκινα! - (Ben Hardy) και η Psylocke (Olivia Munn), καθώς βέβαια και του Magneto (Michael Fassbender), του Beast (Nicholas Hoult) και του Quicksilver (Evan Peters).

Έρχεται ανάλυση για τους νέους X-Men στο FilmBoy, οπότε δείτε το trailer και τα λέμε εκτενέστερα σε λίγο.

Αναδημοσίευση από FilmBoy.