Header Ads

Ο M.Night Shyamalan επαναφέρει το Tales From the Crypt στη μικρή οθόνη


Είμαστε μόνο λίγες μέρες στο 2016, αλλά η τάση της επανεκκίνησης παλιών τηλεοπτικές σειρών συνεχίζεται. 

Αυτή τη φορά πρόκειται για την αγαπημένη σειρά ανθολογίας τρόμου Tales From the Crypt, την οποία το TNT θα φέρει το φθινόπωρο, με τον M. Night Shyamalan να εποπτεύει και να βρίσκεται στη παραγωγή.

Η νέα …Κρύπτη θα βασίζεται στο πρωτότυπο κόμικ και όχι στην 7χρονη σειρά του HBO, αλλά θα διαθέτει και μερικές καινούργιες ιστορίες. 

Τα νέα επεισόδια θα διαρκούν μία ώρα το καθένα, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές αν θα ακολουθήσουν την αναμενόμενη για ανθολογία μορφή, με κάθε επεισόδιο να είναι αυτόνομο. 
Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει μια πιο συνεχή δομή, με μια μεγάλη ιστορία που θα μεταφέρεται πέρα από ένα μεμονωμένο επεισόδιο. 

Το άλλο που δεν ξέρουμε σίγουρα είναι αν θα υπάρχει ο Crypt Keeper της εισαγωγής.
Το ΤΝΤ δεν λέει ακόμα, αλλά θα έλεγα ότι είναι ένα υποχρεωτικό στοιχείο της σειράς. 
Εξάλλου, ο χαρακτήρας είναι και μέρος του κόμικ.

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το θέμα αυτό, αλλά το Bloody-Disgusting επικαλούμενο ανώνυμη εμπιστευτική πληροφορία εκ των έσω, λέει ότι ο Crypt Keeper δεν θα επιστρέψει γιατί το HBO κρατάει ακόμα τα δικαιώματα της μαριονέτας.

Αντ 'αυτού, λέει η πηγή, το TNT θα τρέξει την εισαγωγή με ανθρώπινο χαρακτήρα – έναν γέρο με μπαστούνι και κουκούλα δίπλα στο τζάκι.

Όσο για τον Shyamalan ως παραγωγός του νέου Tales From the Crypt, κάθεται εκεί που κάθισαν μεγάλοι του είδους, όπως ο Richard Donner, ο Walter Hill, ο Joel Silver, ο Robert Zemeckis και πολλοί άλλοι, οπότε η κληρονομιά είναι βαριά.

Ο Shyamalan θα σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς, όπως έκανε και στη πρώτη του τηλεοπτική δουλειά ως παραγωγός, το Wayward Pines.

Αναδημοσίευση από FilmBoy.