Header Ads

DVD Review: The Violation of Claudia (1977)


Ο Jason [ο Don Peterson που την ίδια χρονιά ήταν και στο Punk Rock (1977)] παραμελεί την 26χρονη γυναίκα του Claudia [η πάντα πανέμορφη Sharon Mitchell που την ίδια χρονιά ήταν και στο εξίσου σημαντικό Barbara Broadcast (1977)] σε σημείο που δεν κάνει eye-contact μαζί της, ενώ ποτέ δεν προσέχει αυτά που του λέει. 

Έτσι αυτή κάνει όλο και περισσότερη παρέα με τον δάσκαλο του τένις Kip [ο Jamie Gillis που την προηγούμενη χρονιά ήταν στο αριστουργηματικό The Opening of Misty Beethoven (1976)], ο οποίος την βοηθά να ξεκινήσει μια ερωτική οδύσσεια.

Παρότι ο τίτλος παραπέμπει σε roughie, το The Violation of Claudia (1977) δεν είναι ένα από αυτά. 
Είναι απλά μια από τις πιο ερωτικές πορνό-ταινίες της εποχής της, και αν μάλιστα δεν υπήρχε και η χιουμοριστική σκηνή της ζαχαροπλαστικής θα έχαιρε ακόμη μεγαλύτερης εκτίμησης σήμερα.

Μεγάλωσα με την τριλογία του Μανιακού Μπάτσου [Maniac Cop (1988), Maniac Cop 2 (1990) και Maniac Cop 3: Badge of Silence (1993)], καθώς και τα Maniac (1980) και Hit List (1989), του σκηνοθέτη William Lustig, ο οποίος πάντα φαίνεται να έκανε τις πιο cool ταινίες της Νέας Υόρκης. 

Πρόσφατα είδα και τα Vigilante (1983) και Uncle Sam (1996) που επίσης έχει σκηνοθετήσει.

Μια άγνωστη πτυχή της καριέρας του είναι αυτή του ξεκινήματος της στην πορνογραφία, και με το ψευδώνυμο Billy Bagg, με το οποίο υπέγραψε την παρούσα ταινία, και το Hot Honey (1978) που δεν έχω δει. 
Ίσως να έβαλε το χέρι του και σε περισσότερα, και να μην το μάθουμε ποτέ.

Χρήστος Μουρούκης.