Header Ads

Annabelle Creation trailer: Το origin της κούκλας του Conjuring είναι εδώ!


Επειδή τα πάντα πρέπει να εξηγούνται στο χώρο των κινηματογραφικών συμπάντων (άλλοτε πειστικά, άλλοτε όχι), έρχεται το Annabelle: Creation, με την ιστορία καταγωγής της κούκλας που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Conjuring και απέκτησε και την δική της spin-off ταινία το 2014.

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη της μυθολογίας της μεταφυσικής δραστηριότητας που διερευνούν οι Lorraine και Ed Warren, το Annabelle: Creation μας δείχνει πώς αυτή η ανατριχιαστική κούκλα δαιμονίστηκε από κάποιο κακό πνεύμα.

Αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. 
Σύντομα θα γίνουν στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.

Το Annabelle: Creation γράφτηκε από τον Gary Dauberman, ο οποίος έγραψε επίσης και το Annabelle, και σκηνοθετήθηκε από τον David F. Sandberg του Lights Out.
Παίζουν οι Stephanie Sigman, Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Alicia Vela-Bailey, Philippa Coulthard, Talitha Bateman και Lulu Wilson.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου και η Tanweer μας έστειλε το υποτιτλισμένο trailer.