Header Ads

Έρχεται το origin του Joker δια χειρός ...Martin Scorsese!


Ίσως γιατί βλέπουν ότι το κινηματογραφικό DCEU δεν τραβάει όσο θα ήθελαν, ίσως γιατί νοιώθουν ότι αυτό το σύμπαν τους περιορίζει, Warner Bros και DC βρίσκονται στα πρώτα στάδια δημιουργίας μιας νέας σειράς ταινιών, υπό νέο banner, οι οποίες θα εξερευνούν ανεξάρτητα τις πιο “ιδιαίτερες” ιστορίες των διάσημων ηρώων της DC.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά θα κάνει έναρξη με μια origin ταινία για τον δημοφιλή villain Joker, η οποία θα μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’80 και σκοπεύει να έχει ένα ύφος σκληρού αστυνομικού δράματος.

Το σενάριο λέγεται ότι έχει συμφωνήσει να γράψει ο Scott Silver (The Fighter) μαζί με τον Todd Phillips (War Dogs), με τον τελευταίο να αναλαμβάνει και τη σκηνοθεσία. 
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, το ρόλο του παραγωγού θα έχει ο μεγάλος Martin Scorsese!!

Όσο για τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί, παρότι ο Jared Leto θα παραμείνει στο DCEU και θα τον δούμε τουλάχιστον στο Suicide Squad 2, σε αυτή τη ταινία αναμένεται να επιλεγεί κάποιος άλλος νεότερος ηθοποιός.

Η ταινία βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια προετοιμασίας, και μέχρι την υλοποίησή της πολλά μπορούν αλλάξουν, και προσωπικά ελπίζω ένα απ’ αυτά να είναι και ο σκηνοθέτης! 
Εσείς;

FilmBoy.