Header Ads

Wildling trailer: Η Liv Tyler στο νέο fantasy horror


Ένα πολύ ενδιαφέρον trailer έδωσε στη δημοσιότητα η IFC Midnight, για μια ταινία που δεν είχε βρεθεί μέχρι σήμερα στα ραντάρ μας, το fantasy horror Wildling.

Η Anna είναι μια έφηβη κοπέλα που από βρεφική ηλικία βρίσκεται στα χέρια ενός άνδρα που φωνάζει μπαμπά, ο οποίος την κρατάει κυριολεκτικά αιχμάλωτη στη μέση του δάσους, μιλώντας της για τα τρομακτικά άγρια πλάσματα που ζουν γύρω τους. 
Κάποια στιγμή όμως έρχεται η ώρα που η αστυνομία της κοντινής πόλης την ανακαλύπτει, και η Anna για πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με τον έξω κόσμο. 

Μέχρι να βρεθεί η αληθινή της ταυτότητα, την παίρνει υπό την προστασία της η αστυνομικός Ellen Cooper, με τη κοπέλα να μη μπορεί να εγκλιματισθεί με το νέο της περιβάλλον, και σταδιακά να βγαίνει στη  επιφάνεια ένας άλλος, άγριος… τριχωτός εαυτός.

Το Wildling είναι μια πρωτότυπη ταινία του πρωτοεμφανιζόμενου Γερμανού Fritz Böhm, που έκανε πρεμιέρα στο πρόσφατο SXSW, όπου πήρε εξαιρετικές κριτικές τόσο για τα καθαρά fantasy horror στοιχεία του αλλά και την αλληγορική coming-of-age ιστορία για την εφηβική σεξουαλικότητα.

Πρωταγωνιστούν οι Bel Powley (A Royal Night Out), Liv Tyler και ο Brad Dourif.
Δείτε το trailer…

Αναδημοσίευση από FilmBoy.