Header Ads

Dachra trailer: Η πρώτη ταινία τρόμου από την Τυνησία στο φεστιβάλ της Βενετίας!


Την επόμενη Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, μία από τις πρώτες ταινίες τρόμου που έβγαλε ποτέ η Τυνησία και η Βόρια Αφρική, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Βενετίας.
Πρόκειται για το Dachra, την πρώτη ταινία του σκηνοθέτη Abdelhamid Bouchnak.
Και πριν βιαστείτε να αλλάξετε σελίδα, το trailer που μόλις κυκλοφόρησε είναι εξαιρετικό!

Η Yassmine, μια φοιτήτρια δημοσιογραφίας από την Τυνησία, και δύο φίλοι της, ξεκινούν μια πανεπιστημιακή αποστολή για να λύσουν το μυστήριο της Mongia, μιας γυναίκας που βρέθηκε ακρωτηριασμένη πριν από 25 χρόνια, και που πλέον βρίσκεται φυλακισμένη σε άσυλο κατηγορούμενη για μαγεία. 
Καθώς προχωρούν την έρευνά τους, οι τρεις φίλοι πέφτουν επάνω στον αρχαϊκό και δυσοίωνο κόσμο της Dachra, μιας απομονωμένης υπαίθριας έπαυλης γεμάτη με κατσίκες, σιωπηλές γυναίκες, μυστήρια αποξηραμένα κρέατα και κεριά. 

Ο ιερός αλλά απειλητικός ηγέτης της αίρεσης καλωσορίζει τους επισκέπτες και τους αφήνει να διανυκτερεύσουν στο Ιερό, αλλά όταν η Yassmine ανακαλύπτει τα μυστικά της Dachra, καταλαβαίνει και το γιατί.

Το trailer κάνει πολύ καλή δουλειά στο να φτιάξει αργά την ατμόσφαιρα στην αρχή, πριν αλλάξει ταχύτητα και μας πλακώσει με δυνατές εικόνες τρόμου και αίματος.
Το ότι επιλέχθηκε στο φεστιβάλ της Βενετίας, έχει τη σημασία του.