Header Ads

Η Katie Holmes στο sequel του The Boy!


Είναι γνωστό ότι ο τρόπος που αντιλαμβάνονται την επιτυχία μιας ταινίας οι παραγωγοί και το κοινό διαφέρει πολύ, όμως ειλικρινά, πόσο καλή ιδέα είναι να κάνεις ένα sequel για μια ταινία που χάρη σε ένα καλό promotion τα πήγε πολύ καλά στα ταμεία αλλά αποδείχτηκε… φόλα;

Αναφέρομαι στο θρίλερ τρόμου The Boy που μας ήρθε στις αρχές του 2016 από την STXfilms και παρότι έμοιαζε ενδιαφέρον, τελικώς θάφτηκε από κοινό και κριτικούς. 
Αυτό φαίνεται όμως ότι δεν ενόχλησε τους δημιουργούς, μιας και το πολύ μικρό κόστος της έφερε ένα πολύ μεγάλο κέρδος, με αποτέλεσμα το The Boy 2 και μάλιστα με τους ίδιους συντελεστές να είναι υπ’ ατμόν. 

Στη δεύτερη ταινία, μια νεαρή οικογένεια, χωρίς να γνωρίζουν το σκοτεινό παρελθόν του σπιτιού, μετακομίζουν στην έπαυλη Heelshire, με το μικρό τους γιο να κάνει έναν ασυνήθιστο φίλο, μια ανατριχιαστική ανθρωπόμορφη κούκλα με το όνομα Brahms. 



Η πρωτοτυπία τρέχει από τα μπατζάκια του σεναρίου που έχει γράψει και πάλι ο Stacey Menear με τον William Brent Bell να επιστρέφει και αυτός στη θέση του σκηνοθέτη.
Ε τέτοια ταλέντα μη τα χάσουμε! 



Η… ας πούμε μεγάλη είδηση είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας, που δεν θα είναι άλλη από την Katie Holmes, η 40χρονη πλέον ηθοποιός που γνωρίσαμε τη δεκαετία του ‘90 μέσα από το τηλεοπτικό Dawson’s Creek, αλλά στη συνέχεια, και παρότι κέρδισε κάποιους αξιόλογους ρόλους (Batman Begins, Phone Booth), δεν κατάφερε να κρατηθεί στο προσκήνιο, παρά μόνο με τη προσωπική της ζωή. 

Πάντως αυτή δεν θα είναι η πρώτη της φορά σε ταινία τρόμου, μιας και το 2010 είχε πρωταγωνιστήσει στο μάλλον δικαίως ξεχασμένο Don't Be Afraid of the Dark
Το The Boy 2 θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Ιανουάριο και δεν αποκλείεται μέχρι τέλος του χρόνου να το δούμε και στις αίθουσες.


FilmBoy.