Header Ads

The Clovehitch Killer trailer: Τί κάνεις όταν ο μπαμπάς σου είναι serial killer;


Η οικογενειακή εστία ήταν και παραμένει ένας από τους βασικούς πυλώνες του λεγόμενου american dream και για πολλούς δεν υπάρχει τίποτα τρομακτικότερη από τη κατάρρευσή της.

Στο νέο θρίλερ της IFC Midnight, ο Tyler είναι ένας έφηβος που ζει σε μια τέτοια υποδειγματική οικογένεια, είναι πρόσκοπος, κάνει εθελοντισμό, ενώ ο πατέρας του είναι ο ηθικός ηγέτης της μικρής τους πόλης. 
Η μόνη κηλίδα σε αυτή την ουτοπία είναι η ανεξιχνίαστη υπόθεση του επονομαζόμενου Clovehitch, ενός serial killer που πριν μια δεκαετία βασάνισε και δολοφόνησε δέκα γυναίκες. 
Όταν κατά λάθος ο Tyler βρίσκει στοιχεία που υποδεικνύουν ως Clovehitch τον ίδιο του τον πατέρα και η τέλεια αμερικάνικη οικογένεια καταρρέει κομμάτι-κομμάτι.

Το σενάριο του The Clovehitch Killer έχει γράψει ο Christopher Ford (Robot & Frank) με τον Duncan Skiles (The Last of the Great Romantics) να το σκηνοθετεί. 
Πρωταγωνιστούν οι Charlie Plummer (All the Money in the World), Dylan McDermott (Freezer), Samantha Mathis (American Pastoral) και Madisen Beaty (The Master).

Το trailer υπόσχεται ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με το νεαρό Plummer να δείχνει για μία ακόμη φορά τις ερμηνευτικές του ικανότητες έχοντας ως αντίπαλο δέος το υπέρτατο μουσάκι του McDermott!
Enjoy…

FilmBoy.