Header Ads

The Terror: Infamy trailer: Η σειρά τρόμου του Ridley Scott έχει 2η σεζόν!


Βασισμένος στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Dan Simmons, ο David Kajganich μας παρουσίασε πριν περίπου ενάμιση χρόνο το The Terror, ένα δράμα επιβίωσης με στοιχεία θρίλερ, τρόμου και φαντασίας που γενικά... άρεσε, παρότι προσωπικά το βρήκα άνισο και φτηνό, με το δυνατό cast να είναι εκείνο που το κράτησε στην επιφάνεια.

Η ιστορία ολοκληρώθηκε, όμως η παραγωγή κρίθηκε επιτυχημένη, έτσι το κανάλι αποφάσισε να παραγγείλει ένα δεύτερο κύκλο Αυτή τη φορά τα ηνία κρατούν οι Alexander Woo (True Blood) και Max Borenstein (Minority Report) με την ιστορία να είναι πρωτότυπη και να αφήνει τους παγωμένους ωκεανούς της Αρκτικής για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης Ιαπώνων της Αμερικής τη μετά-Περλ Χάρμπορ περίοδο..

Η νέα σεζόν έχει τον υπότιτλο Infamy, και η ιστορία λαμβάνει χώρα σε ένα τέτοιο στρατόπεδο στις δυτικές ΗΠΑ, εκεί όπου μια οικογένεια Αμερικανο-Ιαπώνων βρίσκονται φυλακισμένοι με μυστηριώδεις θανάτους και κακόβουλα πνεύματα να τους στοιχειώνουν.

Πρωταγωνιστούν οι Derek Mio (Greek), George Takei (Star Trek), Kiki Sukezane (Heroes Reborn), Shingo Usami (Unbroken), Naoko Mori (Torchwood), Miki Ishikawa (Yo Teach) και ο C. Thomas Howell (Animal Kingdom).

Τα 10 νέα επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται από τις 12 Αυγούστου στο AMC

Δείτε το trailer...

FilmBoy