Header Ads

Τα δύο επόμενα θρίλερ του Alexandre Aja!



Μπορεί προσωπικά να με απογοήτευσε, όμως το Crawl ήταν αντικειμενικά μια καλή στιγμή στη καριέρα του Alexandre Aja, που μετά τα Horns και The 9th Life of Louis Drax που.. πέρασαν και δεν ακούμπησαν, σίγουρα τη χρειαζόταν.

Αυτό του έδωσε μια έξτρα ώθηση, και εκεί που βλέπαμε νέα ταινία του κάθε τρία χρόνια, αναμένεται προσεχώς να ασχοληθούμε αρκετά περισσότερο μαζί του.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί στα γυρίσματα και βρίσκεται στο μοντάζ το διαστημικό γαλλόφωνο θρίλερ  με τους Mélanie Laurent & Mathieu Amalric που αν όλα πάνε κατ' ευχήν θα δούμε μέσα στο 2021.

Πριν καν λοιπόν παραδώσει αυτό, έχει ήδη κλείσει το επόμενο project υπογράφοντας με την Searchlight Pictures για να αναλάβει το Elijah, ένα -προφανώς και πάλι- θρίλερ, η αρχική ιδέα του οποίου ήρθε από τον Cory Goodman (Underworld: Blood Wars), με τον Aja μαζί να αναλαμβάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Όσο για το στόρι, αυτό θα μας συστήσει τον Elijah, ένα μικρό αγόρι που δέχεται στο σπίτι του έναν μυστηριώδη άνδρα που ισχυρίζεται πως μπορεί να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα του. 
Όλο και πιο περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στο σπίτι με το αγόρι να μην αργεί να συνειδητοποιήσει πως ο άγνωστος δεν είναι ο σωτήρας που ισχυριζόταν.

Στη παραγωγή θα βρίσκονται οι David Goyer (Blade: Trinity), Keith Levine (Polaroid) και Adam Goldworm (My Friend Dahmer).
Αναμένουμε νεότερα...

FilmBoy