Header Ads

Songbird trailer: Ο Michael Bay ...προτείνει άγρια καραντίνα 4 χρόνων για τον Covid!


Στη δημοσιότητα έδωσε η STXfilms το trailer του Songbird, της πρώτης ταινίας -όπως αυτοδιαφημίζεται- που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας για την ίδια την καραντίνα. 
Όταν μάλιστα βλέπουμε πως πίσω της βρίσκεται ο Michael Bay, πως να την αγνοήσουμε;

Η ταινία μας πάει στο κοντινό 2024 με τον κορωνοϊό να έχει μεταλλαχθεί και γίνει πολύ πιο θανατηφόρος, με αποτέλεσμα η καραντίνα όχι απλά να παραμένει σε ισχύ αλλά η κυβέρνηση να εκτελεί εν ψυχρώ όποιον τολμάει να την σπάσει! 
Οι μολυσμένοι πολίτες ξεσπιτώνονται με τη βία και οδηγούνται στις λεγόμενες Q-Zones, περιοχές που βρίσκονται σε απόλυτο αποκλεισμό, από τις οποίες ποτέ κανείς δεν έχει βγεί.

Κεντρικός ήρωας της ιστορίας είναι ο Nico, ένας νεαρός άνδρας με ανοσία στον ιό, ο οποίος έχει κάποιες ελευθερίες, που παρά τους περιορισμούς γνωρίζει και ερωτεύεται την Sara, έστω κι αν δεν έχουν μπορέσει να βρεθούν από κοντά. 
Όταν όμως η Sara πιθανολογείται πως μολύνθηκε, η κυβέρνηση ξεκινάει ένα ανθρωποκυνηγητό και ο Nico δεν πρόκειται να τους επιτρέψει να του στερήσουν τον μόνο άνθρωπο που του έμεινε σε αυτόν τον κόσμο.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του βιντεοκλιπά Adam Mason (Hangman) και πρωταγωνιστούν οι K.J. Apa (The Hate U Give), Sofia Carson (Pretty Little Liars: The Perfectionists), Craig Robinson (Timmy Failure), Bradley Whitford (The Call of the Wild), Alexandra Daddario (Lost Girls and Love Hotels), Peter Stormare (John Wick: Chapter 2), Paul Walter Hauser (Richard Jewell) και η Demi Moore (Margin Call).

Το Songbird θα βγει στις vod πλατφόρμες στις 11 Δεκεμβρίου. 
Δείτε το trailer...

Αλέξανδρος Κυριαζής