Header Ads

Άλλο ένα Predators πήρε το πράσινο φως!



Το πρώτο Predator είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες sci-fi περιπέτειες και όχι μόνο των 80's. 
Παρά τη λογική επιθυμία της Fox να αξιοποιήσει της κινηματογραφικές δυνατότητες του εξωγήινου κυνηγού που εμπνεύστηκαν οι Jim & John Thomas, τα sequels ήταν... άστα να πάνε.

Predator 2, Predators, The Predator... όσο ανέμπνευστοι ήταν οι τίτλοι άλλο τόσο κι ακόμα χειρότερες ήταν και οι ίδιες οι ταινίες, για να μην αναφερθώ στα Alien Vs Predator!
Η αποτυχία και του πρόσφατου The Predator έμοιαζε το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του franchise, όμως οι αλλαγές με την Fox να περνάει στα χέρια της Disney, φαίνεται πως έδωσε στον Κυνηγό μία ακόμα ευκαιρία.

Όπως αποκάλυψε το Deadline και επιβεβαίωσε μέσω tweet ο ίδιος, ο Dan Trachtenberg πήρε το πράσινο φως για να βάλει και επίσημα μπρος μία νέα ταινία, πάνω στην οποία δουλεύει εδώ και τέσσερα χρόνια!

Η αλήθεια είναι πως πριν περίπου ένα χρόνο είχαμε ακούσει για αυτό το project όμως μόνο ως pitch το οποίο ο Trachtenberg θα προσπαθούσε να "πουλήσει" και μάλιστα ακολουθώντας το ίδιο marketing με το 10 Cloverfield Lane, δηλαδή να μην αποκαλύψει ότι είναι μια ταινία Predator μέχρι τη τελευταία στιγμή.

Δεν έγινε γνωστό αν η νυν 20th Century Studios έδωσε το πράσινο φως σε αυτό ακριβώς το project, μιας εκείνο θα έστελνε το στόρι στην εποχή του Αμερικάνικου Εμφυλίου ενώ τώρα λέγεται πως η νέα ταινία θα είναι ένα άμεσο sequel στο The Predators, πάντως σε κάθε περίπτωση, αρκετά σύντομα ο Κυνηγός θα επιστρέψει.

FilmBoy