Header Ads

Μεταφυσική Δραστηριότητα 3 - Paranormal Activity 3

Τα horror sequels είναι δίκοπο μαχαίρι για τους παραγωγούς.

Φτιάξε μια σειρά από αυτόνομες συνέχειες - βλέπε Friday the 13th ένα πρόχειρο παράδειγμα - και καταλήγεις να έχεις 'φτηνές' αντιγραφές των προηγουμένων.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια σειρά που κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο όσο αυτό είναι δυνατό, με συνεχή ροή νέων στοιχείων στη πλοκή, μπορείς να ψάξεις για νέα μυαλά, νέους κινηματογραφιστές με άγνοια κινδύνου και ιδέες.

Αυτό έκανε η Paramount στη προσπάθεια της να αποφύγει να δημιουργήσει άλλη μια 'σαπουνόπερα' τρόμου, αναθέτοντας στους Henry Joost και Ariel Schulman (του περσινού ημι-ψευδο-ντοκιμαντερ Catfish) το Paranormal Activity 3.

Δε λείπει φυσικά και η έξυπνη διαφήμιση, καθώς μόλις χθες κυκλοφόρησε μία φωτογραφία με μια τρομακτική λεπτομέρεια (την οποία μπορείτε να δείτε εδώ) - θα θυμάστε τί χαμός είχε γίνει πέρυσι με τις 'εικόνες που κρύβουν λέξεις στο χαλί, το σκύλο αλλά και τα κρυφά stills στο trailer.

Τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, λίγοι έχουν δει το φιλμ αλλά αυτοί έχουν καλά λόγια να πουν.

Το Paranormal Activity 3 έχει περισσότερο χιούμορ από αυτό που έχουμε συνηθίσει στα πρώτα, καθώς και κάποια πονηρά και διακριτικά τρομάγματα, ανάμεσσα φυσικά στα μεγάλα μπου!

Οπτικά λίγα αλλάζουν φυσικά, με τις κάμερες έξυπνα τοποθετημένες σε σημεία του σπιτιού μιας τυπικής Αμερικάνικης οικογένειας.


Η πρώτη ταινία ασχολήθηκε με την φτωχή Katie και τον άπιστο σύζυγό της Micah.

Η δεύτερη πέρυσι με την αδερφή της Katie, την Kristy και τον δύστυχο άνδρα της Dan.

Όχι απροσδόκητα αν γυρίσεις και τα κοιτάξεις, το 3ο ασχολείται με τις δύο αδερφές στα παιδικά τους χρόνια, στα τέλη της δεκαετίας του 80, και δίνει μια εξήγηση γιατί αυτές αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα με το υπερπέραν.

Στο cast επιστρέφουν η Katie Featherston και η Sprague Grayden (προφανώς σε ...flashfront αφού το 1988 ήταν μικρές) αλλά οι πραγματικές σταρ της ταινίας είναι οι μικρές Chloe Csengery και Jessica Tyler Brown που κλέβουν τη παράσταση.

Το Paranormal Activity 3 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 20 Οκτωβρίου, ημέρα που θα το δούμε κι εμείς στην Ελλάδα από τη UIP.


Πηγή: FilmBoy



Paranormal Activity 3 trailer 2 by FilmBoy-gr