Header Ads

Screamfest LA: Rosewood Lane trailer από τον δημιουργό των Jeepers Creepers

Το trailer της νέας ταινίας του Victor Salva έφτασε ...και μή μου πείτε 'ποιος είναι ο Victor Salva'.

Μιλάμε για τον δημιουργό και καθ'όλα υπεύθυνο (έχει γράψει το σενάριο και έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος και στα 2, ενώ ήδη ετοιμάζει και το 3ο) του Jeepers Creepers franchise.

Η ταινία λέγεται Rosewood Lane και πρωταγωνιστεί η Rose McGowan, η horror chick του Machete και του Planet Terror και χρόνια φιλενάδα του Robert Rodriguez (τους φαντάζεστε να χαριεντίζονται στα πλατό του Planet Terror ανάμεσα στα ανθρώπινα μέλη;).

H McGowan παίζει τη Δρ. Sonny Blake, μια ψυχίατρο που κάνει ραδιοφωνική εκπομπή και που μετακομίζει στο πατρικό της σπίτι όταν ο αλκοολικός πατέρας της πεθαίνει.

Μόλις θα εγκατασταθεί, θα ανακαλύψει ότι το paperboy της γειτονιάς είναι ένας τρομακτικός ψυχοπαθής που είχε βάλει στο μάτι τον πατέρα της και τώρα αυτήν.

Όταν το αγόρι θα αρχίσει να της τηλεφωνεί στην εκπομπή της και να της απαγγέλλει απόκοσμους ρυθμούς βρεφικών σταθμών, ένα δυσάρεστο παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι ξεκινά.

Όταν το παιχνίδι κλιμακώνεται, η Dr. Sonny θα βρεθεί στη μέση ενός ολοκληρωτικού πολέμου που θα την αναγκάσει να επαναπροσδιορίσει τις ιδέες της και να πολεμήσει για να μείνει ζωντανή.


Από την επίσημη σύνοψη και από το σκοτεινό αλλά μέτριο trailer, δε θα της έδινα καμία σημασία.

Τώρα με τον Salva και τη McGowan ...ίσως.

Το Rosewood Lane έκανε πρεμιέρα στο Screamfest LA πριν λίγες μέρες.
Πώς σας φαίνεται;





Rosewood Lane trailer by Horrorant