Header Ads

Η Paramount προχωράει στο sequel του Hansel & Gretel: Witch Hunters


Γράφει ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Ετοιμάζεται σύμφωνα με το Deadline σίκουελ του Hansel & Gretel: Witch Hunters

Η ταινία του Tommy Wirkola παρότι δεν εντυπωσίασε τους κριτικούς, αποτέλεσε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία στο box office μαζεύοντας $54 εκατομμύρια στην Αμερική και άλλα $151 στον υπόλοιπο κόσμο, σύνολο $205 εκατομμυρίων. 

Φυσικά τα νούμερα αυτά είναι πολύ ψηλά και το studio σίγουρα θα θέλει να δει και δεύτερη ταινία.

Άγνωστο παραμένει αν οι δύο μεγάλοι σταρ που πρωταγωνίστησαν, Jeremy Renner και Gemma Arterton, θα θέλουν να επιστρέψουν ή αν υπάρχει κάποιος όρος στο συμβόλαιό τους που θα τους υποχρεώσει. 

Η Paramount θέλει πάντως ...


...να κρατήσει το μπάτζετ των $50 εκατομμυρίων που είχε και στην πρώτη ταινία. 

Προσθέτω πως η επιτυχία της ταινίας στα ταμεία μοιάζει με αυτή των Resident Evil για την Screen Gems σε λίγο μικρότερο βαθμό, όπου τα νούμερα έξω από την Αμερική είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Tommy Wirkola θα ασχοληθεί και με τη δεύτερη ταινία και δήλωσε πως έχει μία αρχική ιδέα για το που θέλει αυτή να κινηθεί. 

Το πρόγραμμά του προβλέπεται γεμάτο για τα επόμενα χρόνια αφού όπως σας είπαμε πριν λίγο καιρό ετοιμάζει αυτό το καιρό και τη δεύτερη ταινία Dead Snow.

Η πρώτη ταινία παρά την εισπρακτική της επιτυχία δεν ήρθε τελικά στην Ελλάδα, έτσι δεν την έχω δει ακόμα αλλά από τα trailer φαίνεται πως έχει χιούμορ και δράση.

Έχετε δει εσείς το Hansel & Gretel: Witch Hunters; 
Πως σας φαίνονται τα νέα που αφορούν το σίκουελ;