Header Ads

Η Summit ετοιμάζει ένα horror καλοκαίρι με Ethan Hawke και John Malkovich

Η Summit Entertainment είναι από τα studio που έχουν ρευστό στα ταμεία τους και που περιμένουν σύντομα πολύ ακόμα.

Αλλά η εταιρεία που βρήκε στα Twilight movies τη κότα με τα χρυσά αυγά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια κι επιχειρεί ένα νέο μπάσιμο στο χώρο του horror.

Αν και όχι με επίσημη ανακοίνωση, η Summit έκανε γνωστό ότι σχεδιάζει 2 ταινίες για τον Αύγουστο του 2012, οι οποίες τώρα βρίσκονται στη παραγωγή.

Για τις 10 Αυγούστου έχει προγραμματίσει το Warm Bodies, σε σκηνοθεσία Jonathan Levine (του All The Boys Love Mandy Lane αν θυμάστε).

Πρόκειται για την ιστορία ...



...ενός υπαρξιακά βασανισμένου ζόμπι αρχίζει μια απίθανη φιλία με τη κοπέλα ενός εκ των θυμάτων του και ξεκινά μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα μεταμορφώσει τον ίδιο και τα άλλα ζόμπι.

Παίζουν ο Nicholas Hoult, η Teresa Palmer και ο John Malkovich. 


Λίγο αργότερα, στις 24 Αυγούστου θα δούμε ένα νέο found footage θρίλερ με τίτλο Sinister, σε σκηνοθεσία Scott Derrickson και καλό cast όπως ο Ethan Hawke, ο James Ranson και η Juliet Rylance.

Ένας δημοσιογράφος μετακομίζει με την οικογένεια του σε ένα σπίτι στο οποίο παλαιότερα η οικογένεια που ζούσε εκεί είχε δολοφονηθεί.

Μόλις μετακομίζει, θα βρει κρυμμένο υλικό (footage) που περιέχει ενδείξεις για το ποιος έκανε τις δολοφονίες.

Η Summit κάνει σοβαρή δουλειά στη προώθηση των ταινιών της, οπότε είμαι σίγουρος ότι μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα θα δούμε trailer και από τα δυο, πολύ νωρίς.