Header Ads

Ο Aaron Eckhart θα κυνηγάει ζόμπι στο comic based I, Frankenstein!

Πάνω από δυο χρόνια τώρα, η Lakeshore Entertainment προσπαθεί να πάρει κεφάλι στην επικείμενη κούρσα των ταινιών Frankenstein, προχωρώντας σε μια ταινία βασισμένη στο κόμικ του Keven Grevioux με τίτλο I, Frankenstein.

Κάτι σαν το Underworld, ένα σύγχρονο θρίλερ φαντασίας όπου το original τέρας του Victor Frankenstein βρίσκεται ανάμεσα στο ανθρώπινο γένος και την εξέγερση των υπερφυσικών πλασμάτων που είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το κόσμο.

Μάλιστα στην αρχή θα σκηνοθετούσε ο Patrick Tatopoulos του Underworld: Rise of the Lycans αλλά επενέβη ο Stuart Beattie που έγραψε το σενάριο και θα σκηνοθετήσει τελικά ο ίδιος.

Πριν από κανα μήνα ο Aaron Eckhart συμφώνησε να παίξει το τέρας Adam Frankenstein και τώρα ο Bill Nighy βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει τον κακό της ταινίας...


Το Variety λέει ότι ο Nighy θα είναι ένας δαιμονικός πρίγκηπας που οδηγεί τις δυνάμεις που κυνηγάνε τον Adam Frankenstein, δαίμονες που θέλουν να μάθουν το μυστικό της γέννησης του προκειμένου να φτιάξουν μια στρατιά δαιμόνων από νεκρούς.

Ο Αυστραλός Socratis Otto θα παίξει τον βοηθό του Nighy, αν τελικά συμφωνήσει αυτός.

Το I, Frankenstein είναι προγραμματισμένο να γυριστεί τον Γενάρη στην Αυστραλία, με πιθανή ημερομηνία εξόδου την 22η Φεβρουαρίου του 2013.

Επίσημες πληροφορίες βγήκαν μετά την ανακοίνωση της υπογραφής του Eckhart:

Το I, Frankenstein είναι ένα μοντέρνο έπος:
Το πλάσμα του Frankenstein, ο Adam, έχει επιζήσει στη σημερινή εποχή χάρη σε μια γενετική ιδιοτροπία της ανατομίας του.

Ζώντας σε μια σκοτεινή gothic μητρόπολη, βρίσκεται αναμεμιγμένος σε έναν αιώνιο πόλεμο μεταξύ δύο αθάνατων φυλών.


Ο Stuart Beattie είπε:
'Η ιστορία της Mary Shelly μιλάει για τη δημιουργία του πρώτου ανθρώπινου πλάσματος.
Αυτή, είναι η ιστορία αυτού του πλάσματος που γίνεται άνθρωπος.'

 

Αν και μεγάλος φαν του μύθου του Frankenstein, κάθε φορά που ακούω για gothic του στυλ Underworld κάθε άλλο παρά ενθουσιάζομαι.

Θα ηθελα να δω κάποτε έναν πραγματικά τρομακτικό Frankie και όχι να βγαίνει μέσα από το ...The Crow και να παλεύει με βαμπίρ και ζόμπι.

Γιατί αν δεν το καταλάβατε, το συγκεκριμένο θα μπορούσε να λέγεται Frankenstein vs. Zombies in Underworld.



Για όνομα του Θεού, αυτός κρατάει πιστόλι και είναι σαν super ήρωας!

Next Frankie movie, please.