Header Ads

The Reverend trailer: Ο Rutger Hauer στο παπαδίστικο θρίλερ βασισμένο σε κόμικ

Τα horror που βασίζονται σε κόμικ δεν τα συναντάς και κάθε μέρα.
Μία από αυτές τις σπάνιες ημέρες είναι σήμερα.

Η Burn Hand Film Productions έβγαλε το 1ο trailer του The Reverend, ενός μεταφυσικού θρίλερ που βασίζεται στο graphic novel με το ίδιο όνομα.

Σκηνοθετεί ο Neil Jones και παίζουν ο Rutger Hauer (Hobo With a Shotgun), Stuart Brennan, Tamer Hassan (Clash of the Titans), Doug Bradley (Hellraiser) και άλλοι.

Μόλις τελείωσε την ιερατική σχολή, ένας Ηγούμενος ξεκινά στη πρώτη ενορία του, ένα μικρό ταπεινό εκκλησάκι σε ένα ήσυχο ειδυλλιακό χωριό της χώρας.

Φαινομενικά είναι μια ήσυχη ενορία με τέλειους πιστούς, σύντομα όμως γίνεται φανερό ότι κάτι σκοτεινό κρύβεται πίσω από τη βιτρίνα ενός τοπικού επιχειρηματία.

Μια υγρή κρύα νύχτα, ένα μυστηριώδες κορίτσι επισκέπτεται τον ηγούμενο στο παρεκκλήσι και, ενώ την υποδέχεται θερμά και την καλωσορίζει, εκείνη του δίνει ένα μήνυμα με τη μορφή μιας βαθιάς δαγκωματιάς...

Την άλλη μέρα ο ηγούμενος ξυπνά με μια ανεξέλεγκτη δίψα για αίμα και χωρίς να μπορεί να βρει τα ίχνη του κοριτσιού, ξεκινά να καθαρίσει το χωριό και την γειτονική ενορία είτε με το κήρυγμα είτε με το αίμα.


Το trailer που κυκλοφόρησε έχει ελαττώματα καθώς η ταινία εμφανώς δεν είναι έτοιμη. 

Παρόλα αυτά, είναι ένα trailer που νομίζω αξίζει το κόπο να το δείτε.





The Reverend trailer by Horrorant