Header Ads

Childish Games (Dictado) trailer: Διαβολικό παιδί από την Ισπανία

Το ότι δεν είναι όλα τα παιδιά καλά, το ξέρετε.
Ειδικά στις ταινίες τρόμου μπορούν να γίνουν διαβολικά, να διψούν για αίμα ή όπως στη περίπτωση του νέου Ισπανικού horror Childish Games, να φέρνουν το κακό μόνο με τη παρουσία τους.

Το ψυχολογικό θρίλερ του Antonio Chavarrias βρίσκεται στο post production ακόμα και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο Μάρτιο, αλλά μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Η επίσημη σύνοψη λέει:
Ο Daniel (Juan Diego Botto) δέχεται μια απροσδόκητη και ανεπιθύμητη επίσκεψη από έναν φίλο που έχει να δει από τη παιδική τους ηλικία.

Ο φίλος του έχει εμμονή με τη κόρη του κι επιμένει ότι πρέπει να τη συναντήσει ο Daniel, εκείνος όμως τον ξεφορτώνεται και προσπαθεί να ξεχάσει το συμβάν.
Το ίδιο βράδυ ο φίλος του αυτοκτονεί.

Η γυναίκα του Daniel, η Laura (Barbara Lennie) επιμένει να πάνε στη κηδεία και εκεί θα γνωρίσουν το 7χρονο κοριτσάκι, το οποίο θα δωθεί σε ανάδοχους γονείς.

Η Laura πείθει τον Daniel να μείνει μαζί τους, αλλά η παρουσία του μικρού κοριτσιού στο σπίτι θα αρχίσει να έχει αρνητικές επιθπτώσεις στο ζευγάρι, όταν οι φόβοι και οι μνήμες που ο Daniel νόμιζε ότι είχε από καιρό ξεχάσει έρχονται ξανά στο κεφάλι του.

Οι ίδιες εμμονές και φοβίες που είχε ο φίλος του, τις έχει τώρα και αυτός.

Το trailer είναι στα Ισπανικά αλλά ακόμα κι έτσι, μπαίνεις στο νόημα.






Childish Games (Dictado) trailer από Horrorant