Header Ads

The Devil Inside red band trailer: Ο εξορκισμός είναι σοβαρή υπόθεση

Η 6η Ιανουαρίου, η ημέρα που βγαίνει το The Devil Inside στις αμερικάνικες αίθουσες είναι πολύ κοντά και η Paramount θα αρχίσει τη χρονιά με στυλ.

Ως ένα τελευταίο δώρο στους horror fans, το studio έβγαλε ένα μεγάλο ακατάλληλο trailer για την ταινία εξορκισμού και ειλικρινά, νομίζω ότι θα έχουμε winner φέτος από πολύ νωρίς.

Το 1989 η τηλεφωνήτρια της Αμεσης Δρασης έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη Maria Rossi (Susan Crowley) όπου ομολογούσε ότι σκότωσε τρεις ανθρώπους.
29 χρόνια μετά, η κόρη της Isabella (Fernanda Andrade) προσπαθει να μάθει τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη νύχτα.

Πηγαίνει στο Ψυχιατρείο στην Ιταλία όπου κρατείται η μητέρα της και προσπαθεί να καταλάβει αν είναι τρελή ή δαιμονισμένη.

Όταν προσλαμβάνει δυο νέους εξορκιστές (Simon Quarterman και Evan Helmuth) για να θεραπεύσουν τη μητέρα της με μη συμβατικές μεθόδους που συνδυάζουν τόσο την επιστήμη όσο και τη θρησκεία, θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με το αληθινό κακό και με τους τέσσερις δαίμονες που έχουν καταλάβει το σώμα της.

Το ακατάλληλο trailer που κυκλοφόρησε έχει απίστευτες σκηνές και …ίσως να δούμε ένα αξιόλογο θρίλερ εξορκισμού μετά από πολλά χρόνια.

Εσείς τι λέτε;




The Devil Inside red band trailer από Horrorant