Header Ads

Γνωρίστε το team του Horrorant

Το Horrorant έκανε πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου 2011 και, λιγότερο από δύο μήνες μετά αριθμεί ήδη ~3μιση χιλιάδες επισκέψεις και ~9 χιλιάδες views.

Τα νούμερα δε με ενδιέφεραν τόσο όσο στο FilmBoy - αυτό που ήθελα εδώ είναι να προσελκύσω ανθρώπους που έχουν την ίδια ...όρεξη με μένα και τη διάθεση να φτιάξουμε το καλύτερο horror blog της Ελλάδας.

Σήμερα, το team του Horrorant είναι ακόμη πιο πλούσιο και όλο και μεγαλώνει.


Όσο για μένα, οι θαμώνες του FilmBoy με ξέρουν πολύ καλά (και ναι, θα αλλάξω φωτογραφία επιτέλους).

Είμαι ο Κωνσταντίνος Χατζηπαπάς, ιδρυτής του FilmBoy και του Horrorant και ιδρυτής της FilmBoy Pictures.

Ενας τύπος παθιασμένος με το σινεμά και φανατικός των horror movies.
Με τα καλά μου και τα στραβά μου, αν έχετε επισκεφθεί έστω μια φορά το FilmBoy με έχετε καταλάβει.

Και αν ασχολούμαι με το σινεμά καθημερινά εδώ και λίγα χρόνια, με τις ταινίες τρόμου ασχολούμαι από τα μπουσουλήματα.

Αλλά στο Horrorant δεν θα είμαι μόνος μου.



Να 'μαι και γω! 
Λοιπόν,λίγα λόγια για το έργο ...
Με λένε Νίκο Σιδερά και το επώνυμο μου θα μπορούσε άνετα να είναι Kruger ή Myers από τις πολλές ταινίες τρόμου που έχω δει!

Για βιοπορισμό ασκώ το επάγγελμα-λειτούργημα του εκπαιδευτικού και οχι σας παρακαλώ να μην κάνετε το συσχετισμό  με τον τίτλο της ταινίας του πρώτου review που έγραψα!!!

Κατοικώ στο δικό μου κόσμο ο οποίος δεν βρίσκεται ιδιαίτερα μακριά από την Αθήνα και θα προσπαθήσω να συμβάλλω κι εγώ με τον τρόπο μου στο ήδη αγαπημένο αν και νεόκοπο Ηorrorant!

Δεν έχω ασχολήθεί επαγγελματικά με τις κριτικές αλλά από κινηματογραφικές γνώσεις πάμε κάλα μιας και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ο κοσμος του κινηματογράφου με γοήτευε και ιδιαίτερα το είδος του τρόμου όπου έχω μια, αν μπορώ να την πω ,εξιδείκευση!

Επίσης εκάνα κι εγώ όλα τα κλασικά που κάνει ενας ταινιοφάγος όπως για παράδειγμα να σπαταλάει αμέτρητες ώρες βλέποντας ταινίες, να αγοράζει μανιωδώς το περιοδικο ΣΙΝΕΜΑ, να πηγαίνει μόνος του στον κινηματογράφο και να ονειρεύται να κανει μια βουτιά μέσα στην οθόνη για να σκοτώσει κι αυτος  μια φορά τον Jason!!! Γιατί δηλαδή οι αλλοι καλύτεροι ειναι;

Όλη αυτή λοιπόν την εμπειρία, αλλά και αγάπη για το σινεμά  πάντα ήθελα να την αξιοποιήσω και χαίρομαι που μου δίνεταί η ευκαιρία ώστε να προσφέρω κι εγώ κάτι σ' αυτό το είδος που μου αρέσει τόσο πολύ!

Τέλος εύχομαι αυτη η νέα αρχή να βρει συνοδοιπόρους και εσας και να βρίσκετε (το καλό που σας θέλω) τουλάχιστον ενδιαφέροντα αυτά που θα μοιράζομαι μαζί σας... 
Γιατί αλλιώς, σας προειδοποιώ, θα βγεί ο Freddy που κρύβω μέσα μου...


Ονομάζομαι Γιάννης Χατζόπουλος και είμαι φοιτητής οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.  Οι ταινίες ήταν πάντοτε η μεγάλη μου αγάπη και το βασικό μέσο διασκέδασης και διαφυγής από την καθημερινότητα. 
Οι ταινίες τρόμου συγκεκριμένα, είναι εκείνες που έχουν αναπτύξει περισσότερο από κάθε άλλο είδος σχέση αγάπης και μίσους με τους θεατές και η ιδέα αυτή είναι που με έφερε περισσότερο κοντά τους. 
Μεταφυσικά θρίλερ, ιστορίες με βαμπίρ και ζόμπι, κατά συρροή δολοφόνοι εμφανίζονται στη μικρή ή μεγάλη οθόνη και προσφέρουν μέσα από τις ιστορίες τους κάθαρση, σασπένς, πρωτόγνωρες εικόνες και τη μοναδική ευκαιρία στον θεατή να τρομάξει, να γελάσει με την παρέα του ή να βγει το τέλειο ραντεβού. 
Στο Horrorant θα δούμε μαζί τις καλύτερες (και χειρότερες) ταινίες τρόμου και θα μιλήσουμε για αυτές μέσα από αφιερώματα, παρουσιάσεις trailer, τελευταίες ειδήσεις και κριτικές. 
Όσοι πιστοί προσέλθετε και συζητήστε μαζί μας για τα καλά, τα κακά και τα περίεργα που έχει να μας προσφέρει αυτό το αγαπημένο είδος ταινιών.


Είμαι ο Κώστας Κίτσιος και δεν είμαι καλά, αν δεν πάρω μια δόση τρόμου κάθε μέρα!

Οι ταινίες τρόμου δημιουργούνται με βασικό σκοπό να προκαλέσουν φόβο ή τρόμο στο θεατή. 

Εντάξει, και γέλιο μερικές φορές!

Στα δώδεκα μου, είδα για πρώτη φορά το "The Thing" και από τότε κόλλησα με οποιαδήποτε ταινία μου ενεργοποιούσε αυτό το συναίσθημα. 


Αρκεί να είχε σε πρωταγωνιστικούς ρόλους ζόμπι, τέρατα, βαμπίρ, αιμοσταγείς δολοφόνοι ή έστω εξωγήινα όντα με... δολοφονικές τάσεις.

Μεγαλώνοντας, τίποτα δεν στάθηκε ικανό να διακόψει αυτή τη σχέση.  

Έτσι, σήμερα από fan του blog, συμμετέχω κι εγώ στο team του Horrorant και μαζί θα παίρνουμε μια πρώτη γεύση από ταινίες μέσα από τα trailer.



Ονομάζομαι Δημήτρης Βαβάτσης και κατοικώ στη Θεσσαλονίκη. 

Τελειώνω τις σπουδές μου στον κινηματογράφο και στον τομέα της σκηνοθεσίας. 
Αναπολώ ταινίες ωμής βίας παλαιότερων δεκαετιών αλλά απολαμβάνω και σύγχρονες δημιουργίες νέων καλλιτεχνών. 

Η αισθητική και η ατμόσφαιρα είναι αυτό το οποίο με κέρδισε στις ταινίες αγωνίας και σασπένς. 
Λυπάμαι που το είδος αυτό είναι τόσο παραγκωνισμένο και αδικημένο σε αυτόν τον τόπο, αλλά ευελπιστώ σε ένα καλύτερο μέλλον.  

Αυτός ο χώρος αποτελεί κομμάτι της αισιοδοξίας μου.