Header Ads

Paranormal Xperience 3D (XP3D) trailer: Το νέο μεταφυσικό θρίλερ από την Ισπανία

Η εταιρεία Rodar y Rodar που βρίσκεται πίσω από τα The Orphanage και Julia's Eyes κυκλοφόρησε το τελικό trailer του Paranormal Xperience 3D (ή αλλιώς XP3D), το νέο ψυχολογικό θρίλερ από την Ισπανία σε σκηνοθεσία Sergi Vizcaino.

Η ταινία ακολουθεί μια ομάδα νεαρών με διαφορετικά κίνητρα ο καθένας, οι οποίοι δέχονται επιθέσεις από έναν τρελό γιατρό σε μια απομονωμένη πόλη.

Δυστυχώς, και αυτό το trailer είναι χωρίς υπότιτλους όπως το πρώτο και μάλιστα, τούτο ξεκινά και με τους πρωταγωνιστές να προλογίζουν (κάτι που δεν θεώρησα σκόπιμο να συμπεριλάβω στο trailer παρακάτω).

Η Angela, μια φοιτήτρια ιατρικής ικανή για τα πάντα και η Diana, μια εξαιρετικά ευαίσθητη και χαμηλών τόνων, είναι δύο αδερφές που μισούν η μία την άλλη.

Η Angela θα πιεστεί από τον εκκεντρικό γιατρό Dr. Fuentes να διερευνήσει μια σειρά από μεταφυσικές δραστηριότητες που συμβαίνουν σε μια πόλη που ονομάζεται Whisper και η οποία έχει το δικό της μύθο, έναν νεκρό δολοφόνο, τον Dr. Amado.

Ο φίλος της Angela, Bethlehem θα τη συνοδεύσει μαζί με άλλους δύο, αλλά μόνο η αδερφή της Diana έχει μεταφορικό μέσο η οποία με τη σειρά της πάχει από κρίσεις επιληψίας που την κάνουν να υποφέρει από ξαφνικές κρίσεις και που, ο θεραπευτής της πιστεύει ότι έχουν να κάνουν με τη κακή σχέση της με την αδερφή της.

Έτσι η Diana πείθεται να τους συνοδευσει και να αντιμετωπίσει τις φοβίες της.

Όταν φτάνουν όμως στη πόλη θα ανακαλύψουν φαινόμενα που μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν μεταφυσικά ή τουλάχιστον μη φυσιολογικά.


Το Paranormal Xperience 3D έκανε πρεμιέρα στις Ισπανικές αίθουσες στις 28 Δεκεμβρίου και αναμένεται η διανομή του και στην Αμερική και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Δείτε στη συνέχεια το τελικό trailer και αφήστε τα σχόλια σας.





XP3D - Paranormal Experience 3D trailer 2 από Horrorant