Header Ads

Μάντεψε ποιοι χαρακτήρες επιστρέφουν στο Insidious 2

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Dread Central για το επερχόμενο Indie Horror Month, o σεναριογράφος/ηθοποιός Leigh Whannnell μίλησε για το τί μαγειρεύει στο Insidious 2, το sequel της μεγάλης επιτυχίας από τον James Wan.

Τα σχέδια για τη συνέχεια ανακοινώθηκαν πρόσφατα, αλλά ενώ αποκαλύφθηκε ότι ο Wan και κάποιοι χαρακτήρες από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν, δεν υπάρχει καμιά περαιτέρω είδηση σχετικά με το ποιοι ακριβώς θα είναι αυτοί.

Ο Whannell λοιπόν, ενώ μίλαγε για την επιτυχία του πρώτου φιλμ, αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας του, Specs και ο συνεργάτης του, Tucker (Angus Sampson), θα είναι σίγουρα και στο Insidious 2.
(Θυμίζω ότι οι δυο τους ήταν οι δύο ερευνητές μεταφυσικών φαινομένων που ήρθαν στο σπίτι με τα εξαρτήματα τους για μια πρώτη έρευνα.)


"Μπορώ να πω ότι ναι, ο χαρακτήρας μου θα εμφανιστεί και στο Insidious 2", δήλωσε ο Whannell .
"Μπορεί να ζοχαδιάστηκαν πολλοί άνθρωποι ακούγοντας αυτή την είδηση.Είναι και ένας λόγος που δεν διαβάζω καν τα μηνύματα στο διαδίκτυο πλέον.
Υπήρχε αυτό το μίσος διάσπαρτο στους οπαδούς της ταινίας λέγοντας «Δε χωνεύω αυτούς τους τύπους! Είναι χάλια! Κατέστρεψαν την ταινία!"
Έτσι θα υπάρξουν πιθανώς πολλοί άνθρωποι που θα απογοητευθούν όταν ακούσουν ότι οι χαρακτήρες Specs και Tucker θα επανέλθουμε."

Χμ, νομίζω ότι υπερβάλει.
Κανείς δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τους χαρακτήρες αυτούς και μάλλον θα ήθελε ο
Whannell να υπάρχουν όντως σχόλια για το χαρακτήρα του.

Η γνώμη σας;