Header Ads

Intruders trailer: Ο Clive Owen και ο Hollow Face


Αν δεν είσαι προδιαθετειμένος θετικά, θα μπορούσες να σκεφτείς ότι το Intruders του Juan Carlos Fresnadillo έχει λάθος τίτλο ή το marketing είναι εντελώς παραπλανητικό.

Ο σκηνοθέτης του 28 Weeks Later επιστρέφει με ένα νέο horror movie, που θα μπορούσε να τρομάξει λίγο τα πιτσιρίκια - τουλάχιστον φαίνεται να τρομάζει τους πρωταγωνιστές (κάτι είναι κι αυτό).

Ο Clive Owen είναι ο πατέρας του οποίου η ευφάνταστη 13χρονη κόρη (Ella Purnell) λέει μια ιστορία στη τάξη της για ένα τρομακτικό, απρόσωπο πλάσμα που επισκέπτεται τα παιδιά κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Και τότε το πλάσμα ("Hollow Face") εμφανίζεται στη πραγματικότητα - τουλάχιστον έτσι φαίνεται από το trailer που κυκλοφόρησε.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας όμως, εξηγεί την κατάσταση ως εξής:
"Αν και κανείς δεν μπορεί να τον δει, ο Hollow Face κρύβεται στις γωνίες, ζητά απεγνωσμένα αγάπη, αλλά γνωρίζει μόνο να σπέρνει τον φόβο και το μίσος ...
Η γραμμή μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού θολώνει και ρήγματα αρχίζουν να εμφανίζονται μέσα στην οικογενειακή ενότητα. "

Μέχρι εδώ καλά, αλλά η ίδια σύνοψη συνεχίζει και λέει:

" Αυτή είναι η ανατριχιαστική ιστορία δύο παιδιών που ζουν σε διαφορετικές χώρες, που το καθένα δέχεται βραδυνές επισκέψεις από ένα απρόσωπο ον που θέλει να τους πάρει τη ψυχή."

Και γιατί στο trailer βλέπουμε μόνο ένα κορίτσι με τον πατέρα του;
Που είναι το άλλο;

Το Intruders έκανε πρεμιέρα στο Toronto και ετοιμάζεται να προβληθεί στο SXSW καθώς και στις αίθουσες στις 30 Μαρτίου.
Δείτε το νέο trailer.





Intruders trailer από Horrorant