Header Ads

Το remake του Ισπανικού Who Can Kill A Child? έρχεται σύντομα

Θα θυμάστε πριν κάποιο καιρό το review του Horrorant στο ισπανικό Who Can Kill A Child? του 1976 - δε πέρασαν δα και χρόνια.

Λοιπόν, το remake του Ισπανικού cult (γνωστό και ως Island of the Damned) είναι καθ'οδόν ...και θα ονομάζεται Child's Play!

Και εδώ αρχίζουν οι απορίες.
Το ισπανικό horror του Narciso Ibanez Serrador είναι γνωστό στους horror fans, αλλά όχι τόσο όσο το franchise του Child's Play με τον serial killer doll Chucky.

Φαντάζομαι θα καταλάβουν γρήγορα το μπέρδεμα που θα δημιουργηθεί όταν βγει ένα remake με τίτλο Child's Play που ...δεν θα είναι το remake του Child's Play αλλά του Who Can Kill A Child?.

Σύμφωνα με την Screen Daily, θα πρωταγωνιστήσει ...


...η Vinessa Shaw ως μια έγκυος γυναίκα, της οποίας οι διακοπές στο απομακρυσμένο νησί θα χαλάσουν εξ αιτίας δαιμονισμένων παιδιών που την τρομοκρατούν.

Θα σκηνοθετησει ο Makinov (ναι, σκέτο Makinov) με τους Ebon Moss και Daniel Gimenez Cacho να συμπληρώνουν το cast.

Η Fox International Productions πρόκειται να φέρει τον τίτλο στην European Film Market τον επόμενο μήνα (δε χρειάζεται να έχει ολοκληρωθεί μια ταινία για να την πουλήσεις, ίσα ίσα που κάποιες φορές αυτή η αγορά έχει την έννοια της χρηματοδότησης για να ολοκληρωθεί).

Το remake αυτό είναι κάτι που θα παρακολουθούμε από κοντά, οπότε stay here.
Μέχρι τότε, διαβάστε το review του Νίκου για το Who Can Kill A Child? ΕΔΩ.