Header Ads

Ο Robert Rodriguez για το Machete Kills, το Sin City 2 και την 3D έκδοση του From Dusk Till Down


Ο Robert Rodriguez μπορεί να κατάγεται από το San Antonio, αλλά το Austin του Texas ήταν το ιδιωτικό και επαγγελματικό σπίτι του για πολλά χρόνια.

Έτσι, αναμενόταν μια εμφάνιση στο φεστιβάλ SXSW και ο Rodriguez όντως εμφανίστηκε για να μιλήσει για τις επερχόμενες δουλειές του.

Μέρος από αυτά που είπε - σε μια μεγάλη συνέντευξη - αφορούσαν πληροφορίες για τη πλοκή του Machete Kills, για τα γυρίσματα του Sin City 2 και μια είδηση για μια 3D επανέκδοση του From Dusk Till Dawn.

Πρώτα για το Machete Kills, ο σκηνοθέτης περιέγραψε την πλοκή:



Το Machete Kills είναι απλά πολύ καλό ... βγάζει πολύ James Bond και Mission Impossible. Εργάζεται για την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του δίνει μια θέση εργασίας.
Παίρνει την ιθαγένεια και του λένε "για την καινούργια σου πατρίδα, πρέπει να κάνεις αυτό.

Αν προσθέσετε και την επίσημη σύνοψη που έχει κυκλοφορήσει, θα αρχίσετε να έχετε μια πρώτη ιδέα για την ταινία:

Η νέα ταινία βρίσκει τον Machete να έχει προσληφθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μια αποστολή η οποία θα ήταν αδύνατη για οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο.
Ο Machete πρέπει να πολεμήσει στο Μεξικό για να βγάλει εκτός μάχης έναν τρελό δισεκατομμυριούχο εκκεντρικό έμπορο όπλων, που σχεδιάζει να εξαπλώσει τον πόλεμο σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Ο Machete παίρνει έναν στρατό σε μια προσπάθεια να διαλύσει το σχέδιο παγκόσμιας αναρχίας.


Το sequel που θα συζητηθεί όμως είναι το Sin City 2, το οποίο θα γυριστεί με την ίδια μεγάλη πράσινη οθόνη στο φόντο όπως και η πρώτη ταινία (όπου θα προστεθούν όλα τα εφέ).

Ξέρουμε ήδη ότι θα είναι η μεταφορά του κόμικ A Dame To Kill For, αλλά θα περιλαμβάνει επίσης δύο νέες ιστορίες που γράφτηκαν για την ταινία από τον Frank Miller.

...Και αμέσως μετά θα κάνουμε το Sin City 2 - ίσως και να πέσει πάνω στο τελείωμα του Machete Kills, γι 'αυτό θα πρέπει πιθανώς να βρίσκεται στο μοντάζ του Machete ενώ εμείς θα γυρίζουμε το Sin City 2.
Θα είναι καλοκαίρι, θα κάνει ζέστη, και θα είναι ωραία και δροσερά μέσα στην πράσινη οθόνη.

Επανέλαβε επίσης αυτό που ειπώθηκε στο Comic Con, ότι δηλαδή η τρίτη ταινία Machete δεν θα λέγεται απλά Machete Kills Again αλλά Machete Kills Again ...In Space!

Αλλά μην περιμένετε από τον Rodriguez να να κάνει άλλη ταινία Predator - όπως ο ίδιος είπε, προτιμά να επικεντρωθεί σε έργα που ο ίδιος ελέγχει ή κατέχει.

Τέλος, υπάρχει και το From Dusk Till Dawn.
Δεν είναι επίσημο αλλά πολλοί έγραψαν στο Twiter τους ότι ο Rodriguez, στο περιθώριο της συζήτησης με τους φανς, ανακοίνωσε την 3D έκδοση της ταινίας που σκαρφίστηκε ο Quentin Tarantino και ο ίδιος το 1996.

Το post-conversion 3D ποτέ δεν είναι καλό, αλλά αν σκεφτείς τη σκηνή του χορού με το φίδι ...τρισδιάστατο, τότε μάλλον αξίζει το κόπο.


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Robert Rodriguez στο SXSW.