Header Ads

Είστε έτοιμοι να επιστρέψεται στο The Tunnel;

Το Αυστραλέζικο horror The Tunnel (διαβάστε το review εδώ) του Carlo Ledesma, ήταν ένα μεγάλο πείραμα στην εναλλακτική διανομή.

Χρηματοδοτήθηκε κατά μεγάλο μέρος από «πώληση» μεμονωμένων frames της ταινίας για ένα δολάριο σε μια φανατική βάση οπαδών και στη συνέχεια διανέμήθηκε δωρεάν online μέσω BitTorrent.

Το The Tunnel-πείραμα αποδείχθηκε αρκετά επιτυχημένο και οι παραγωγοί Julian Harvey και Enzo Tedeschi ετοιμάζονται να το κάνουν ξανά.
Δύο φορές.
Με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους.

Πρώτον, υπάρχει το επερχόμενο sequel The Tunnel: Dead End, το οποίο θα έχει ένα πιο παραδοσιακό μοντέλο  χρηματοδότησης - υποστηρίζεται από την Screen Australia και όχι από δωρεές - κατά συνέπεια ...



...δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει και πάλι δωρεάν.
Η ιστορία θα συνεχίσει από το τέλος της πρώτης, με την αδελφή ενός από τους κύριους χαρακτήρες του αρχικού να επιστρέφει στο χώρο της σύραγγας.

Μήπως όμως το ότι χρηματοδοτούνται πλέον για το Dead End σημαίνει ότι οι Harvey και Tedeschi έχουν ξεχάσει τις ρίζες τους;
Καθόλου.

Το δίδυμο αναπτύσσει ταυτόχρονα και ένα δεύτερο project με δωρεές, αυτή τη φορά ένα scifi-τρόμου με τίτλο Airlock, ακολουθώντας τη βασική συνταγή που χρησιμοποίησαν στο The Tunnel.

Το Airlock περιγράφεται ως «μία κλειστοφοβική ταινία επιστημονικής φαντασίας στις ρίζες του Alien."
Ενδιαφέρον, σωστά;