Header Ads

Γνωστά πρόσωπα στο cast του Hatchet 3

Ακολουθεί η είδηση που περιμέναν όλοι οι οπαδοί του Victor Crowley.

Το πλήρες cast του Hatchet 3 ανακοινώθηκε επίσημα, και είναι γεμάτο με ανθρώπους του είδους.

Σύμφωνα με το Variety, οι Derek Mears (Pirates of the Caribbean: On Strange Tides και Friday the 13th), Caroline Williams (Halloween II), Sean Whalen (Halloween II), Diane Goldner (The Collector) και Jason Trost (MacGruber) ολοκληρώνουν το cast του sequel των Dark Sky Films και ArieScope Pictures.

Ο καμεραμάν του πρώτου Hatchet, BJ McDonnell κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, στο οποίο πρωταγωνιστεί η horror queen Danielle Harris (Stake Land και Hatchet 2) και φυσικά ο Kane Hodder ως Victor Crowley.

Η ιστορία βρίσκει τη Harris να κυνηγά το αληθινό μυστικό για να τερματιστεί η κατάρα βουντού που έχει αφήσει το φάντασμα του Crowley ...


...να τρομοκρατεί τους βάλτους του Honey Island για δεκαετίες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με αυτό το cast», δηλώνει ο McDonnell.
«Έχω δουλέψει σε ταινίες με όλους τους, και είμαι ευτυχής που θα είναι μέρος του σκηνοθετικού μου ντεμπούτου στο νεότερο μέλος της ολοένα και μεγαλύτερης οικογένειας του Hatchet.».

O Derek Mears, ο οποίος πρόσφατα πρωταγωνίστησε στo The Aggression Scale, θα παίξει τον σκοτεινό, μελαγχολικό, πομπώδη επικεφαλής της ομάδας SWAT, που στέλνεται στο στοιχειωμένο βάλτο, ενώ η Williams θα παίξει μια πολυλογού δημοσιογράφο που θεωρεί τον εαυτό της ως εμπειρογνώμονα σχετικά με το θρύλο του υπερφυσικού Crowley.

"Μεγάλο μέρος της χαράς στο να γράφεις ρόλους σε τέτοιες ταινίες είναι ότι μπορείς να τους γράψεις με συγκεκριμένους ηθοποιούς στο μυαλό», λέει ο συγγραφέας-παραγωγός Adam Green, ο οποίος δημιούργησε τη δημοφιλή σειρά τρόμου.

"Πάρα πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες του είδους συμπεριλήφθησαν όλα αυτά τα χρόνια."

Το Hatchet 3 θα γυριστεί κοντά στη Νέα Ορλεάνη από τα τέλη Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου.